Κυριακή 15 Αυγούστου 2021

Μέχρι 16 Αυγούστου δικαίωμα ανάκλησης συμμετοχής, αλλιώς…Γ’ ΕΣΚΑΣΕ!


Δύο μέρες περιθώριο, μέχρι τις 16 Αυγούστου, έχουν ακόμα οι ομάδες της ΕΣΚΑΣΕ ώστε να κάνουν ανάκληση συμμετοχής στα πρωταθλήματα Α’ και Β’ κατηγορίας σε περίπτωση που το μετάνιωσαν, χωρίς να έχουν περαιτέρω επιπτώσεις, πλην του υποβιβασμού τους κατά μια κατηγορία.

Σε αντίθετη περίπτωση, εκτός του υποβιβασμού τους στη Γ’ ΕΣΚΑΣΕ θα τους επιβάλλεται και πρόστιμο 150-200 €.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η προκήρυξη της ΕΣΚΑΣΕ όσο αφορά την Α’ κατηγορία: ”Σωματείο που δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπορεί να ανακαλέσει τη συμμετοχή του, χωρίς επιπτώσεις, μέχρι 16 Αυγούστου 2021. Μετά την ημερομηνία αυτή, αν ανακαλέσει τη συμμετοχή του, εκτός από τον υποβιβασμό του, κατά δύο κατηγορίες, θα του επιβάλλεται & πρόστιμο διακοσίων (200,00) €, το οποίο πρέπει να καταβληθεί στο ταμείο της ΕΣΚΑΣΕ, το αργότερο μέχρι 30 Μαΐου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου θα συμμετάσχει, στην κατηγορία που θα δικαιούται να αγωνιστεί”.

Όσο αφορά τη Β’ κατηγορία η προκήρυξη αναφέρει μεταξύ άλλων πως: ”Σωματείο που δηλώσει συμμετοχή στο πρωτάθλημα, μπορεί να ανακαλέσει τη συμμετοχή του, χωρίς επιπτώσεις, μέχρι τις 16 Αυγούστου 2021, μετά την ημερομηνία αυτή, αν ανακαλέσει τη συμμετοχή του, εκτός από τον υποβιβασμό στη Γ’ κατηγορία Ανδρών, θα του επιβάλλεται & πρόστιμο εκατόν πενήντα (150,00) €, το οποίο θα πρέπει να καταβληθεί στο ταμείο της ΕΣΚΑΣΕ, το αργότερο μέχρι 30 Μαΐου 2022. Σε διαφορετική περίπτωση δεν θα του επιτραπεί η συμμετοχή στο πρωτάθλημα, επόμενης αγωνιστικής περιόδου, όπου δικαιούται να αγωνιστεί”.

Πηγή: www.stereabasket.gr

>