Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Χανιά-Σαντορίνη 0-0

Χωρίς σκορ ολοκληρώθηκε η φιλική αναμέτρηση ανάμεσα σε Χανιά και Σαντορίνη.

Το φιλικό ματς προετοιμασίας ήταν μοιρασμένο και διεξήχθη την Τετάρτη 18 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου (κεντρικό γήπεδο), αρχίζοντας στις 6 και 30.

Τα Χανιά του Νίκου Παπαδόπουλου είχαν την ευκαιρία να δώσουν ένα αρκετά καλό «τεστ» κόντρα σε ένα ισχυρό σύνολο. Τα πόδια των Κρητικών φάνηκαν αρκετά βαριά από την προετοιμασία, με τις κορυφαίες στιγμές τους να χάνονται στο ξεκίνημα του αγώνα.

Η Σαντορίνη του Νίκου Παντέλη με αρκετά από τα νέα μεταγραφικά της αποκτήματα στο βασικό της σχήμα άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, παρότι έχει μόλις εννιά ημέρες προετοιμασίας. Οι Κυκλαδίτες αναμένεται να πρωταγωνιστήσουν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Οι δυο ομάδες έχουν και νέα φιλικά «τεστ» τις επόμενες ημέρες. Οι Κρητικοί θα παίξουν την Κυριακή 22/8 με τη Μύκονο και οι Κυκλαδίτες με την ίδια ομάδα στο νησιώτικο ντέρμπι την Τετάρτη 25 Αυγούστου.

 

Πρώτο «τεστ»

Οι δυο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους επίσημο φιλικό. Τα Χανιά είχαν αντιμετωπίσει σε ανεπίσημο φιλικό πριν την αναχώρηση τους για το Καρπενήσι τον Άρη Σούδας. Από την πλευρά της, η Σαντορίνη ξεκίνησε την προετοιμασία της από την πόλη μας στις 9 Αυγούστου.

 

Με 3αδα

Το παιχνίδι σφύριξε η διαιτητική τριάδα της ΕΠΣ Ευρυτανίας των: Νεκτάριου Χρυσαφόπουλου,Μίλτου Ελ Ταχάν και Σπύρου Μπύρου. Ο δεύτερος είναι αξιολογημένος βοηθός διαιτητή 3ης κατηγορίας.

 


Επόμενη η Α.Ε.Μ.

Χανιά και Σαντορίνη θα αντιμετωπίσουν σε νέα ματς τη Μύκονο στις 22 και 25 Αυγούστου αντίστοιχα.

 

Έπαιξε ο Τσούκας


 

Με τα χρώματα της Σαντορίνης και για δέκα λεπτά αγωνίστηκε ο Γιάννης Τσούκας. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής του Βελουχίου προπονείται με το συγκρότημα του Νίκου Παντέλη και έπαιξε σε ρόλο αριστερού χαφ.

 

Οι κορυφαίες στιγμές

Μόλις στο 10ο λεπτό από πλευράς Χανίων η κεφαλιά του Άγγελου Κόλα κατέληξε άουτ, ύστερα από τη σέντρα του Αργεντινού Γκαστόν Κογιέτε, ενώ δυο λεπτά αργότερα το σουτ του Γιάννη Βάρκα αποκρούστηκε από τον Στέργιο Φαρμάκη. Για τη Σαντορίνη οι κορυφαίες στιγμές χάθηκε στο 8΄ και στο 43΄ με τον Αλέξανδρο Σμυρλή. Καλές στιγμές είχε επίσης η Σαντορίνη με τους:  Λόρι Κέρι, Αντώνη Ζγκούρι, Στέφανο Πολύζο, Θωμά Παπαδόπουλο και Νίκο Ζήση.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Χανιά (Νίκος Παπαδόπουλος): Κουτζαβασίλης, Καλαϊτζάκης, Στίκας, Παντεκίδης, Κογιέτε, Παναγιωτούδης, Βασιλακάκης, Κόλα, Βασιλόγιαννης, Μπαΐροβιτς, Βάρκας

Αγωνίστηκαν και οι: Τριανταφυλλάκης, Ζιούλης, Καστανοπουλάκης, Γαϊτάνης, Σκέντζος, Μπερντίος, Μυφτάρι

 

Σαντορίνη (Νίκος Παντέλης): Φαρμάκης, Παντίδος, Κέρι, Σμυρλής, Κουρέλλας, Καρπαθάκης, Ιβανίδης, Ζγκούρι, Πολύζος, Ερρίκος, Σιμιτσής

Έπαιξαν και οι: Βαμβακούσης, Μηλιώτης, Ευαγγελιδάκης, Νικολόπουλος, Λογοθέτης, Ζήση, Μπιρμπίλης, Τσούκας, Παπαδόπουλος

 

Διαιτητής: Νεκτάριος Χρυσαφόπουλος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός:  Μίλτος Ελ Ταχάν(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος (ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 


































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος