Σάββατο 10 Ιουλίου 2021

Παραμένει Ελλάδα τελικά ο ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά όχι στο Καρπενήσι


Την απόφαση να ακυρωθεί το ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία πήρε ο πρόεδρος Γιώργος Χριστοβασίλης, μαζί με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά και την ανακοίνωσε στους παίκτες μετά το τέλος της προπόνησης.

Οι οριστικές αποφάσεις για το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας πάρθηκαν σήμερα το απόγευμα. Ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα, Γιώργος Χριστοβασίλης, έφτασε στην πόλη των Ιωαννίνων και βρέθηκε άμεσα στο ΠΕΑΚΙ. Ο μεγαλομέτοχος των Γιαννιωτών είχε σύσκεψη όπου σταθμίστηκαν όλα τα ιατρικά και επιδημιολογικά δεδομένα και τελικά πάρθηκε η απόφαση να μην ταξιδέψει ο ΠΑΣ στην Πολωνία και να παραμείνει στην Ελλάδα. Ένα στοιχείο που μέτρησε για να παρθεί η αρνητική απόφαση ήταν το αρκετά υψηλό ιικό φορτίο στη συγκεκριμένη περιοχή της Πολωνίας καθώς αν εντοπίζονταν θετικός εκεί κάποιος ποδοσφαιριστής θα πρέπει να μείνει σε καραντίνα 14 ημερών, όπως θα συμβεί με τους παίκτες της Ομόνοιας.

Οι αλλαγές στο πρόγραμμα

Μάλιστα, την απόφαση να μην γίνει το ταξίδι του ΠΑΣ Γιάννινα στην Πολωνία την ανακοίνωσε αυτοπροσώπως ο Χριστοβασίλης στους ποδοσφαιριστές μετά το τέλος της απογευματινής προπόνησης. Ο πρόεδρος της γιαννιώτικης ομάδας σημείωσε στους παίκτες ότι θα διαφοροποιηθεί το πρόγραμμα προετοιμασίας, σε συνεννόηση πάντα με τον προπονητή Ηρακλή Μεταξά και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο.

Προς το παρόν πάντως η ομάδα θα παραμείνει τουλάχιστον ακόμα μια εβδομάδα στα Γιάννινα και στη συνέχεια θα μεταβεί σε ελληνικό προορισμό για να γίνει εκεί το βασικό στάδιο της καλοκαιρινής προετοιμασίας. Πιθανότερες επιλογές είναι το Πήλιο ή τα Τρία Πέντε Πηγάδια της Νάουσας, όχι όμως και το Καρπενήσι που ήταν ο προορισμός του ΠΑΣ Γιάννινα τα προηγούμενα 8 χρόνια.

Πηγή: www.passports.gr