Παρασκευή 30 Ιουλίου 2021

Ο παλαιός παίχτης του ΑΠΟΚ Πεπκολάι στον Ρήγα ΦεραίοΑνοιξε λογαριασμό στις μεταγραφές ο Ρήγας Φεραίος με τον Ερβιν Πεπκολάι, που έπαιζε στην Ελασσόνα.

Η ανακοίνωση:

"Η διοίκηση του «ΑΣΒ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ» βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρώτη μεταγραφή για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022. Πρόκειται για την απόκτηση του 23χρονου ταλαντούχου επιθετικού Έρβιν Πεπκολάι, ο οποίος βρέθηκε σήμερα στο Βελεστίνο και υπέγραψε το συμφωνητικό συνεργασίας με τον Σύλλογο.

Ο Έρβιν, γεννήθηκε στην Αλβανία στις 30 Μαρτίου 1998. Έχει υπάρξει διεθνής με την Κ17 της Αλβανίας. Σε πολύ μικρή ηλικία ήρθε στην Ελλάδα και εγκαταστάθηκε στην Ελασσόνα. Πρωτόπαιξε ποδόσφαιρο στην ακαδημία του Π.Ο. Ελασσόνας και στη συνέχεια στην πρώτη του ομάδα. Αγωνίστηκε ακόμη στο Βελούχι, την Λάρισα 2012 και τον Κεραυνό Δρυμού, ενώ το καλοκαίρι του 2019 επέστρεψε στον Π.Ο. Ελασσόνας, όπου βοήθησε σημαντικά, για να κερδίσει την άνοδο στη Γ’ Εθνική, και την ποδοσφαιρική περίοδο 2020-2021 συνέβαλε ιδιαίτερα, για να παραμείνει στην κατηγορία. Εμείς τον καλωσορίζουμε στην κωμόπολη του Βελεστίνου και του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλά γκολ!"

Πηγή: www.taxydromos.gr