Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Ο Γιάννης Γιαννούτσος στον πάγκο της Θύελλας Ροδωνιάς


Η ομάδα της Θύελλας Ροδωνιάς ανακοίνωσε ότι προπονητής αλλά και παίκτης όποτε χρειάζεται, τη νέα χρονιά θα είναι ο Γιάννης Γιαννούτσος, παλαιός παίχτης της Φραγκίστας.  Επίσης ευχαρίστησε τον Βασίλη Κρέτση για την μέχρι τώρα προσφορά του και το σύνολο που παρουσίασε η ομάδα. 


Αναλυτικά η ανακοίνωση:


"Με τον Γιάννη Γιαννούτσο θα συνεχίσει στον πάγκο της η ομάδα μας, ο οποίος θα είναι ο προπονητής, αλλά και παίκτης όταν θα χρειάζεται. Τον καλοσωρίζουμε στο νέο του πόστο και του ευχόμαστε υγεία και καλοτάξιδος, με νίκες στα παιχνίδια της ΘΥΕΛΛΑΣ.

Να ευχαριστήσουμε εδώ και τον Βασίλη Κρέτση, για την προσφορά του την προηγούμενη περίοδο, όποια διάρκεια είχε αυτή, εξαιτίας της διακοπής του covid. Ο Βασίλης κατάφερε να συγκεντρώσει και να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, αλλά ο κορωνοϊός μας χάλασε τα σχέδια. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια στο έργο του και στην ομάδα που θα συνεχίσει να πορευτεί.

Ο Γιάννης θα συνεχίσει εκεί που σταμάτησε ο Βασίλης, δίνοντας ότι καλύτερο μπορεί, ώστε η ΘΥΕΛΛΑ, να συνεχίσει να παίζει όμορφο ποδόσφαιρο, αρκεί να μην υπάρξουν βέβαια τα περσινά απρόοπτα του κορωνοϊού, που όλοι απευχόμαστε να συμβούν και πάλι.

Τις επόμενες ημέρες θα υπάρχουν κατά διαστήματα ανακοινώσεις για το δυναμικό της ομάδας, το οποίο πάντως θα διατηρήσει τον βασικό της κορμό, αλλά θα υπάρξουν και κάποιες προσθήκες"

Πηγή: www.speaker.gr