Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Ραντεβού με την ιστορία για το Καρπενήσι Futsal στο Final 4 της Futsal League



 

 

 

 

 

Μια σημαντική διοργάνωση φιλοξενεί η πόλη μας το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Ιουνίου. Σε συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Δήμου Καρπενησίου και της ΠΕΠΣΣ θα γίνει στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου το Final 4 της Futsal League, από το οποίο θα προκύψει ο φετινός πρωταθλητής και η ομάδα που θα ανέλθει στη μεγάλη κατηγορία. Η τετράδα που συμμετείχε στην 1η φάση, η οποία έγινε στο Λουτράκι το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και σχηματίστηκε η κατάταξη έχει ακόμη μεγαλύτερη σημασία, καθώς λαμβάνει μέρος με πρωταγωνιστικές βλέψεις η νεοσύστατη ομάδα του Καρπενησίου.

Το Σάββατο 12 Ιουνίου θα γίνουν οι δυο ημιτελικοί. Στις 5 θα παίξει το ζευγάρι 1-4, ο Πήγασος του Αυγουστίνου Κάτσαρη με την Α.Ε. Ψυχικού του Νίκου Παύλου και στις 7 το ζευγάρι 2-3, που είναι η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων του Δημήτρη Μπαρδή με το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου. Αντίστοιχα την Κυριακή 13 Ιουνίου στις 3 θα διεξαχθεί ο μικρός τελικός και στις 5 ο μεγάλος τελικός.

Οι αποστολές της Αναγέννησης, του Πήγασου και του Καρπενησίου θα μείνουν στο Villa Virginia και του Ψυχικού στο Κυκλάμινο. Οι αγώνες είναι σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα υπάρξει μετάδοση όλης της διοργάνωσης από live streaming.

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα έχει ως εξής: 

Σάββατο 12 Ιουνίου (Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου)

 Ημιτελικά 

 17.00: Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Α.Ε. Ψυχικού 

19.00: Αναγέννηση Θρακομακεδονων-Καρπενήσι Futsal

 

Κυριακή 13 Ιουνίου (Προπονητικό Κέντρο Καρπενησίου)

Τελικοί

15.00: Μικρός Τελικός

17.00: Μεγάλος Τελικός