Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021

Στον Μαραθώνα με πέντε οδηγούς η ΑΛΑ Καρπενησίου


Με πέντε οδηγούς θα λάβει μέρος η ΑΛΑΚ και στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift που θα γίνει στον Μαραθώνα το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου. Πάνος Κίτσιος και Πάνος Ράπτης θα συμμετάσχουν στην κατηγορία Pro και οι: Γιώργος Θεοδωρογιάννης, Κώστας Τσιάκας και Γιάννης Παπαβασιλείου στην κατηγορία street legal. Ευχόμαστε καλή τύχη στους πέντε οδηγούς μας.

 

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Φέγγος αναφέρει:

«2ος γύρος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Drift 2021 στον Μαραθωνα.

Στον πολυπληθέστερο αγώνα μέχρι τώρα με 57 συμμετοχές στις 2 κατηγορίες.

5 αθλητές της ΑΛΑΚ θα είναι πάλι παρών έτοιμοι να ανέβουν στα βάθρα!!!

Στη κατηγορία PRO των twin drift θα πάρουν μέρος Panos Kitsios και Panos Raptis και θα παλέψουν χωρίς άγχος για ότι καλύτερο

Στην κατηγορία street legal ο George Theodor με το μοναδικο πισωκίνητο Subaru θα προσπαθήσει να κρατηθεί στην κορυφή μετά την πρωτιά του πρώτου αγώνα. Ο Kostas Tsiakas με το Ascona του μετά από καλή πρώτη εμφάνιση και την 4η θέση θα προσπαθήσει να ανεβεί ακόμα περισσότερο.Ο Giannis Papavasileiou με το αναβαθμισμένο BMW E36 θα προσπαθήσει κι αυτός για την κορυφή.

Ένας πολύ δύσκολος και απαιτητικός αγώνας αφού εκτός των πολλών και δυνατών συμμετοχών αλλά και του άστατου καιρού που τους περιμένει οι οδηγοί μας πάνε φέτος στους αγώνες χωρίς καμια προπόνηση.

Καλή επιτυχία σε όλους

*ο αγώνας θα γίνει με απουσία θεατών και θα μεταδοθεί live στο YouTube από το sportal TV»