Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Καρπενήσι Futsal-Α.Ε. Ψυχικού 7-4

Έβγαλε αντίδραση στο τελευταίο του ματς το Καρπενήσι Futsal , που έκανε την ανατροπή και κατέβαλλε με 7-4 τη μαχητική Α.Ε. Ψυχικού.

Το παιχνίδι που έκρινε την 3η θέση διεξήχθη την Κυριακή 6 Ιουνίου στο Sportcamp Λουτρακίου, αρχίζοντας στις 5 και 30. Ήταν στο πλαίσιο της 3ης και τελευταίας αγωνιστικής της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου έκανε κάκιστη αρχή στην αναμέτρηση, παρουσιάζοντας κακό αγωνιστικό πρόσωπο. Με «μπροστάρηδες» στο σκοράρισμα τον αρχηγό Άγγελο Παχή και το νεαρό Γιάννη Τσούκα βρήκε επιθετικό ρυθμό και έκλεισε νικηφόρα τη διοργάνωση. Οι «μπλε» τερμάτισαν 3οι έχοντας τρεις πόντους (δυο ήττες-μια νίκη)

Η Α.Ε. Ψυχικού του Νίκου Παύλου μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και πήρε διαφορά τριών γκολ, ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, αγωνιζόμενη με αποστολή μόλις επτά ποδοσφαιριστές. Σε πολύ καλή ημέρα βρέθηκε ο υψηλόσωμος Χάρης Παναγόπουλος, που πέτυχε χατ-τρικ. Το Ψυχικό τερμάτισε στην τελευταία θέση χωρίς πόντο.

Στα ημιτελικά οι Καρπενησιώτες θα αγωνιστούν με την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και το Ψυχικό με τον Πήγασο Αγίας Παρασκευής.

 

Έκαναν χατ-τρικ

Τρεις ποδοσφαιριστές σημείωσαν από τρία γκολ. Πρόκειται για τους: Άγγελο Παχή, Γιάννη Τσούκα (Καρπενήσι) και Χάρη Παναγόπουλο (Ψυχικό).

 

Έμεινε εκτός ο «Κάτσα»

Από πλευράς νικητών ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία) έμεινε στον πάγκο λόγω ενοχλήσεων.

 


«Αιφνιδίασε» το Ψυχικό


 

Η ομάδα του Νίκου Παύλου προηγήθηκε με 0-3, χάρης σε δυο γκολ του Χάρη Παναγόπουλου (Φωτογραφία) στο 3΄ και στο 4΄ και του Αλέξανδρου Τσίτου στο 6΄. Άγγελος Παχής στο 8΄ και Γιάννης Τσούκας στο 13΄ «έγραψαν» το 2-3, με το οποίο έληξε το πρώτο 15αρτο.

 

Έβγαλε αντίδραση

 


 

 

 

 

 

 

 

Το Καρπενήσι βελτίωσε την απόδοση του στην επανάληψη και σε συνδυασμό με την κόπωση των επτά παιχτών του Ψυχικού έφτασε στο τελικό 7-4. Ο Φώτης Ζαχαράκης βρήκε δίχτυα για δεύτερο σερί ματς και έκανε το 3-3 στο 16΄, ενώ με γκολ του Γιάννη Τσούκα  (Φωτογραφία αριστερά) στο 19΄ έγινε η ολική ανατροπή για το 4-3, αλλά στο 23΄ ο Χάρης Παναγόπουλος ισοφάρισε σε 4-4. Με γκολ του Γιάννη Τσούκα στο 24΄ και δυο ακόμη του Άγγελου Παχή (Φωτογραφία δεξιά) στο 28΄ και στο 29΄ έγινε το τελικό 7-4.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Δόσης, Παχής, Μαντέκας, Μπουμπουρής, Τσούκας (Καλύβας, Ντέλος, Ζαχαράκης, Κατσαδούρος, Αζακάς, Φλωράκης)

 

Α.Ε. Ψυχικού (Νίκος Παύλου): Σούρας, Παναγόπουλος Γ., Τσίτος, Βαλσάμης, Παναγόπουλος Δ. (Μπίζας, Παναγόπουλος Χ.)

 

Διαιτητές: Γιάννης Ντζέλιας& Νίκος Παχάκης

Χρονομέτρης: Νικολά Ραδίσης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτρης Σαχίνης

 
























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος