Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Α.Ε. Ψυχικού-Καρπενήσι Futsal 6-4

Την τρίτη θέση της Futsal League κατέλαβε δίκαια το Ψυχικό, το οποίο επικράτησε με 6-4 του Καρπενησίου.

Ο μικρός τελικός έγινε την Κυριακή 13 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 3 και ήταν κεκλεισμένων των θυρών.

Η Α.Ε. Ψυχικού του Νίκου Παύλου με αποστολή μόλις 6 ατόμων, καθώς δυο ποδοσφαιριστές του δεν αγωνίστηκαν λόγω τραυματισμού κέρδισε δίκαια το χάλκινο μετάλλιο, εμφανίζοντας ένα αρκετά ανταγωνιστικό πρόσωπο στους αγώνες του Καρπενησίου. Ο πίβοτ Χάρης Παναγόπουλος με τέσσερα τέρματα ήταν καθοριστικός.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου παρουσίασε άσχημο πρόσωπο και χωρίς κίνητρο, μετά τον αποκλεισμό της προηγούμενης ημέρας. Οι Ευρυτάνες ήταν επίσης και αρκετά κουρασμένοι και με αρκετά αμυντικά κενά περιορίστηκαν στην 4η θέση. 

Οι δυο ομάδες ολοκλήρωσαν τη σαιζόν, η οποία είχε αρκετά σύντομη διάρκεια λόγω της πανδημίας του Covid 19.

 

Τα είπαν οι Πρόεδροι

Την ευκαιρία να συζητήσουν είχαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας με τον Πρόεδρο της διοργανώτριας ΠΕΠΣΣ Νίκο Αυλωνίτη.

 


«Δήμιος» ο Χ. Παναγόπουλος


 

Πρωταγωνιστής για το Ψυχικό ήταν ο Χάρης Παναγόπουλος (Φωτογραφία), που σκόραρε τέσσερα γκολ. Ο ίδιος είχε πετύχει τρία τέρματα εναντίον του Καρπενησίου, μια εβδομάδα νωρίτερα στο Λουτράκι.

 

Χωρίς τους τραυματίες

Για το Καρπενήσι δεν έπαιξαν οι τραυματίες Τόλης Ντέλος και Φώτης Ζαχαράκης, ενώ για το Ψυχικό οι Τσίτος και Μπίτας.

 

Ισοπαλία στο ημίχρονο

Το α΄ μέρος έληξε ισόπαλο με σκορ 2-2. Ο Χάρης Παναγόπουλος έκανε το 1-0 στο 3΄, ενώ ο Άγγελος Παχής με καταπληκτικό μακρινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1 στο 13ο λεπτό.  Με γκολ-πέναλτι του Στέφανου Βαλσάμη στο 14΄, ύστερα από ανατροπή του Πάνου Αζακά πάνω στον Χάρη Παναγόπουλο «γράφτηκε» το 2-1. Ο Σάκης Τσιλίκας στο 15΄ έφερε το ματς στα ίσια για το 2-2, μετά την ασίστ του Άγγελου Παχή. Δυο δοκάρια είχε ο Άγγελος Παχής και ένα οι: Σάκης Τσιλίκας και Γιώργος Παναγόπουλος. Για ένα περίπου λεπτό ο Χάρης Παναγόπουλος έκανε και χρέη τερματοφύλακα λόγω τραυματισμού του πολύ καλού Ευθύμη Σούρα, ο οποίος τελικά συνέχισε το ματς, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση.

 




Τρίτο το Ψυχικό

Το συγκρότημα του Νίκου Παύλου έδειξε ότι ήθελε περισσότερο το ματς και έφτασε στο τελικό 6-4. Ο Χάρης Παναγόπουλος με δυο προσωπικά τέρματα στο 22΄ και στο 24΄ σημείωσε το 4-2. Ο Γιάννης Τσούκας μείωσε σε 4-3 στο 35΄, αλλά με υπέροχο τέρμα του νεαρού Βασίλη Παντιώρα έγινε το 5-3 στο ίδιο λεπτό. Ο Χάρης Παναγόπουλος πέτυχε το 6-3 στο 37΄ και ο Άλεξ Μπακαλίδης το 6-4 στο 40΄. Το Καρπενήσι έπαιξε με 5ο παίχτη, με τον ρόλο αυτό να τον έχει ο Άγγελος Παχής.

Οι Καρπενησιώτες είχαν δοκάρι με τον Γιώργο Μαντέκα και το Ψυχικό σε προσπάθεια του αντιπάλου τους Σάκη Τσιλίκα.

 


Κίτρινες Κάρτες

Αζακάς, Παναγόπουλος Γ., Παναγόπουλος Χ.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Ψυχικού (Νίκος Παύλου): Σούρας, Παναγόπουλος Γ., Παναγόπουλος Χ., Παναγόπουλος Δ., Βαλσάμης (Παντιώρας)

 

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Μαντέκας, Τσούκας, Κατσαδούρος, Παχής (Τσιλίκας, Μπουμπουρής, Δόσης, Μπακαλίδης, Αζακάς, Οικονόμου)

 

Διαιτητές: Βασίλης Χριστοδουλής& Γιώργος Σύρρος

Χρονομέτρης: Νίκος Παχάκης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτρης Σαχίνης

 
































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος