Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

Καρπενήσι Futsal-Αναγέννηση Θρακομακεδόνων 3-5

Ένα πολύ ωραίο και ανταγωνιστικό παιχνίδι, όπως είθισται στα μεταξύ τους προσέφεραν Καρπενήσι Futsal και Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, με τη δεύτερη να επικρατεί με 3-5.

Το ματς πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 6 Ιουνίου στο Sportcamp Λουτρακίου, αρχίζοντας στις 10. Ήταν στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε κεκλεισμένων των θυρών.

Το Καρπενήσι Futsal του Δημήτρη Αντωνίου «πατούσε» καλά στον αγωνιστικό χώρο στο α΄ μέρος, ωστόσο τα αμυντικά κενά που παρουσίασε το οδήγησαν στη δεύτερη διαδοχική ήττα. Σκόραραν τρεις διαφορετικοί ποδοσφαιριστές των Ευρυτάνων. Προφυλάχτηκε και δεν αγωνίστηκε ο Δημήτρης Κατσαδούρος.

Η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων του Δημήτρη Μπαρδή διπλασίασε τις νίκες της, παρουσιάζοντας δυναμική για μια ακόμη μια φορά και ειδικά στο ανοιχτό γήπεδο. Ο θηριώδης και χαρισματικός Δημήτρης Γκουτσιούδης πέτυχε δυο τέρματα, όσα και ο αρχηγός Φραγκίσκος Αυλήτης.

Tο απόγευμα της ίδιας ημέρας οι δυο ομάδες αντιμετώπισαν Ψυχικό και Πήγασο αντίστοιχα.

 

Γνώριμοι αντίπαλοι

Οι δυο ομάδες «κοντραρίστηκαν» για 3η φορά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, με την Αναγέννηση να μετρά δυο νίκες έναντι μιας των Ευρυτάνων.

 

Κοντά η ΕΠΣ

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας (Φωτογραφία) ταξίδεψε στο Λουτράκι, στηρίζοντας για ακόμη μια φορά έμπρακτα την ομάδα του Καρπενησίου.

 


Παρουσία Κωστόπουλου

Στο γήπεδο βρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Καρπενησίου Βασίλης Κωστόπουλος (Φωτογραφία), που διαμένει στην Αθήνα.

 



Μπροστά η Αναγέννηση

Με τέρμα του Ηρακλή Αυλήτη στο 2ο λεπτό η Αναγέννηση άνοιξε το σκορ, με τον Τόλη Ντέλο του Καρπενησίου να ισοφαρίζει ένα λεπτό μετά. Ο Δημήτρης Γκουτσιούδης στο 13ο λεπτό «έγραψε» το 1-2.  Δοκάρι στο 1-1 είχε ο Λεβεντογιάννης της Αναγέννησης.

 

Ντέρμπι ως το τέλος



 

 

 

 

 

 

 

Αμείωτο ήταν το ενδιαφέρον και στην επανάληψη. Ο Φώτης Ζαχαράκης μετά την έξοχη ασίστ του Άγγελου Παχή έκανε το 2-2 στο 18΄, αλλά ο Δημήτρης Γκουτσιούδης (Φωτογραφία αριστερά) με σουτ στην κλειστή γωνία σημείωσε το 2-3 στο 19΄. Με τέρμα του Φραγκίσκου Αυλήτη έγινε το 2-4 στο 23΄. Ο Γιάννης Τσούκας με έξοχη προσπάθεια μείωσε σε 3-4 στο 24΄, αλλά ο Φραγκίσκος Αυλήτης (Φωτογραφία δεξιά) με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα «έγραψε» το τελικό 3-5 στο 29΄.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Καλύβας, Παχής, Ντέλος, Ζαχαράκης, Μαντέκας (Δόσης, Τσούκας, Κατσαδούρος, Μπουμπουρής, Αζακάς, Φλωράκης)

 

Αναγέννηση Θρακομακεδόνων (Δημήτρης Μπαρδής):  Παπαδόπουλος, Τζιούβελης, Γιαλίτσης, Αυλήτης Φ., Λεβεντογιάννης (Ζαράγκας, Γκουτσιούδης, Αυλήτης Η., Αγιακλόγλου, Τσούτσουρας, Σουλιώτης)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Ζησιμόπουλος& Γιώργος Σύρρος

Χρονομέτρης: Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Γρηγόρης Λάμπρος

 






























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος