Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

Η παρουσία της ΕΠΣ Ευρυτανίας και οι αποφάσεις της ετήσιας Τακτικής Γ.Σ. της Ε.Π.Ο

                             

Ολοκληρώθηκαν την Παρασκευή 25/6 οι εργασίες της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ, στην οποία ελήφθησαν, μεταξύ άλλων, οι εξής αποφάσεις.

Υπερψηφίστηκαν τα πεπραγμένα της Εκτελεστικής Επιτροπής της περιόδου από 1/6/2020 έως 31/5/2021 με 54 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 παρών.

Υπερψηφίστηκε ο ενοποιημένος και αναθεωρημένος ισολογισμός και η κατάσταση αποτελεσμάτων χρήσης, καθώς και η ετήσια έκθεση των ελεγκτών της περιόδου από 1/1/2020 έως 31/12/2020 με 54 ψήφους υπέρ, 6 κατά και 1 παρών.

Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός 2022 με 53 ψήφους υπέρ, 5 κατά και 1 παρών.

Αναγνωρίστηκε ως μέλος της ΕΠΟ η Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου.

Τις εργασίες της Γενικής Συνέλευσης παρακολούθησαν εκπρόσωποι της UEFA και της FIFA και εκ μέρους της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας απηύθυνε χαιρετισμό ο κ. Λούκα Νικόλα, επικεφαλής διακυβέρνησης ομοσπονδιών της UEFA.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης, ενώπιον των εκπροσώπων των Ενώσεων και των συλλόγων πραγματοποιήθηκε παρουσίαση του Ινστιτούτου Ερασιτεχνικού Ποδοσφαίρου. 

H ΕΠΣ Ευρυτανίας εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο Γιώργο Παπαντζίμα και τον ταμία Δημήτρη Αθανασόπουλο και υπερψήφισε σε όλες τις ψηφοφορίες.




                             

 
Πηγή: www,epo.gr