Κυριακή 13 Ιουνίου 2021

Πρωταθλητής της Β΄ Εθνικής ο Πήγασος (Φωτορεπορτάζ από τις απονομές)


 

 

 

 

 

ΠΕΠΣΣ, Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Δήμος Καρπενησίου ένωσαν τις δυνάμεις τους για την τελική φάση της Futsal League το διήμερο 12 και 13 Ιουνίου στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου, παίρνοντας «άριστα» για την απόλυτα επιτυχημένη διοργάνωση. Μάλιστα το διήμερο των τεσσάρων αγώνων μεταδόθηκε ζωντανά από το κανάλι της διοργανώτριας αρχής σε παραγωγή του Click Sports TV, στην οποία προβλήθηκαν όμορφα πλάνα από το αθλητικό κέντρο. Στην πρώτη θέση έφτασε ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής, κερδίζοντας την άνοδο στην Α΄ Εθνική (Futsal Super League), στη δεύτερη η Αναγέννηση Θρακομακεδόνων, στην τρίτη η Α.Ε. Ψυχικού και στην τέταρτη το γηπεδούχο Καρπενήσι Futsal.

Μετά και τη λήξη του μεγάλου τελικού ακολούθησε η απονομή στις τρεις πρώτες ομάδες. Η ΠΕΠΣΣ μάλιστα μέσω του Προέδρου Νίκου Αυλωνίτη απένειμε τιμητική πλακέτα στον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας Άρη Τασιό, καθώς η Περιφέρεια φιλοξένησε τη διοργάνωση, αναλαμβάνοντας το κόστος του Final 4.

Την απονομή στους διαιτητές έκανε ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ Νίκος Αυλωνίτης, ενώ τα μετάλλια στην τρίτη Α.Ε. Ψυχικού απένειμε ο Προέδρος της ΕΠΣ Ευρυτανίας Γιώργος Παπαντζίμας. Εν συνεχεία ο Αντιδήμαρχος Δήμου Καρπενησίου Χρήστος Γενιτσαρόπουλος έκανε την απονομή στη δεύτερη Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και ο Αντιδήμαρχος αθλητισμού Δήμου Καρπενησίου Γιάννη Σβερώνη στον MVP του Final 4 Ορέστη Μεχίλλη του Πήγασου.

Τέλος ο Πρόεδρος της ΠΕΠΣΣ Νίκος Αυλωνίτης και ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας Άρης Τασιός απένειμαν τα μετάλλια στον πρωταθλητή Πήγασο Αγίας Παρασκευής και παρέδωσαν το κύπελλο στον αρχηγό Βασίλη Καπρή.

 









































Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος