Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Ανακοίνωσε Καρπενήσι η ομάδα των Χανίων


Στις 26 Ιουλίου, ημέρα Δευτέρα, θα πραγματοποιηθεί η πρώτη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών και γενικότερα της ομάδας των Χανίων για τη νέα περίοδο.

Αυτή είναι η απόφαση που λαμβάνεται από το τεχνικό τιμ και ειδικότερα τον προπονητή, Νίκο Παπαδόπουλο, για την αφετηρία της νέας σεζόν.

Οπως γίνεται κάθε φορά και ισχύει για όλες τις ομάδες οι πρώτες ημέρες θ’ αφιερωθούν στο να γίνουν αιματολογικές και λοιπές ιατρικές εξετάσεις στους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι συν τοις άλλοις θα υποβληθούν και σε εργομετρικά τεστ,

Από ‘κει και πέρα, διαφαίνεται ως βέβαιο ότι τα Χανιά θα πραγματοποιήσουν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους για ένα ακόμα καλοκαίρι στο Καρπενήσι και για την ακρίβεια θα επιστρέψουν εκεί μετά την περασμένη χρονιά όπου η προετοιμασία διεξήχθη στην Πτολεμαΐδα.

Γενικότερα όμως το Καρπενήσι έχει επιλεγεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα από τα Χανιά τα οποία συνεχίζουν να βρίσκονται αυτή την περίοδο σε φάση προγραμματισμού για το πώς θα συντονίσουν και θα ολοκληρώσουν τις κινήσεις τους για την επάνδρωση του δυναμικού τους.

Φυσικά, για όλα τα παραπάνω που αφορούν το σχέδιο της προετοιμασίας, μένει να πιστοποιηθούν και επίσημα από την ΠΑΕ.

Πηγή:  athlitiko.gr