Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Ξεκίνησε το «πράσινο» καμπ της τοπικής σχολής του Αιόλου


 


Το τριήμερο ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα που διεξάγεται υπό την αιγίδα της ακαδημίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός (Panathinaikos Soccer Schools)  και την τοπική σχολή ποδοσφαίρου του Α.Σ. Αίολος βρίσκεται σε εξέλιξη στο Δημοτικό Στάδιο Καρπενησίου (22-24 Ιουνίου) με το σλόγκαν "Ραντεβού στα γήπεδα όλης της επικράτειας"

 Το καμπ ξεκίνησε το απόγευμα της Τρίτης 22 Ιουνίου και θα συνεχιστεί το πρωί και το απόγευμα της Τετάρτης 23/6 και της Πέμπτης 24/6. Συμμετέχουν περίπου 30-40 παιδιά ηλικίας 5-17 ετών.  Το προπονητικό τιμ που βρίσκεται στο Καρπενήσι αποτελείται από τους: Θανάση Σερπάνο, Φώτη Καρβούνη, Γιώργο Μεντή και Κώστα Μπατσινίλα, σκάουτερ και παλαιά δόξα του «τριφυλλιού»

Προπονητής της ακαδημίας του Αιόλου, που είναι ενταγμένη στο δίκτυο των πράσινων «σχολών» είναι ο Χρήστος Γιαννίτσαρης, ενώ το καμπ παρακολουθούν ο Πρόεδρος του συλλόγου Κώστας Σιταράς και ο Γενικός Αρχηγός και υπεύθυνος της ακαδημίας Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος. Να τονιστεί πως η εν λόγω διοργάνωση είχε πραγματοποιηθεί και πέρυσι στην πόλη μας με επιτυχία.