Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Ανακοινώθηκε υπερειδική του Ράλλυ Ακρόπολις στο κέντρο της Αθήνας στις 9 Σεπτεμβρίου

 

Την υπερειδική στο Σύνταγμα στις 9 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά από την τελετή εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις, ανακοίνωσε την Πέμπτη (24/6) ο Λευτέρης Αυγενάκης (PHOTO).

 Αυτό που ακουγόταν εδώ και αρκετές ημέρες, έγινε επίσημο το απόγευμα της Πέμπτης (24/6) από τον Λευτέρη Αυγενάκη. Ο υφυπουργός αθλητισμού και πολιτισμού ανακοίνωσε πως την Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου, αμέσως μετά από την τελετή εκκίνησης του Ράλλυ Ακρόπολις που συμμετέχει φέτος -μετά από οκτώ χρόνια- στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ράλι, θα υπάρξει υπερειδική στο κέντρο της Αθήνας, στην πλατεία Συντάγματος, η οποία θα ενθουσιάσει τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

"Το Σάββατο και την Κυριακή (11-12/9) ο αγώνας θα έχει επίκεντρο τη Στερεά Ελλάδα. Εκεί θα διεξαχθούν ιστορικές διαδρομές. Την Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου θα βρεθεί σε ειδικές στους Αγίους Θεοδώρους, στην Πελοπόννησο. Και την Πέμπτη, 9 Σεπτεμβρίου, στο κέντρο της Αθήνας, αμέσως μετά από την τελετή εκκίνησης κάτω από την Ακρόπολη, περιμένει τους Έλληνες μια εντελώς μοναδική, ξεχωριστή, πρωτόγνωρη εμπειρία. Προγραμματίζουμε την Athens City Stage, όπου τα αγωνιστικά αυτοκίνητα θα τρέξουν στο κέντρο της Αθήνας. Μια εικόνα που θα ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο" δήλωσε ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 9 και θα ολοκληρωθεί στις 12 Σεπτεμβρίου.

Πέρα από το Ράλλυ Ακρόπολις, ο Λευτέρης Αυγενάκης αναφέρθηκε και σε εξέλιξη σχετική με την πίστα στη Χαλανδρίτσα: "Βρισκόμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις για την πίστα αγώνων στη Χαλανδρίτσα Αχαΐας. Πρόκειται για ένα υπερώριμο project, για μία πίστα διεθνών προδιαγραφών. Φιλοδοξούμε να γίνει πράξη επί των ημερών μας".

Πηγή:  www.sport24.gr