Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Πήγασος Αγίας Παρασκευής-Α.Ε. Ψυχικού 3-1

Σε έναν πολύ όμορφο ματς που είχε ενδιαφέρον ως το τέλος ο Πήγασος Αγίας Παρασκευής κέρδισε το πρώτο «εισιτήριο» για τον μεγάλο τελικό, επικρατώντας με 3-1 του πολύ καλού Ψυχικού.

Ο ημιτελικός της Futsal League  διεξήχθη το Σάββατο 12 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και ήταν κεκλεισμένων των θυρών. Άρχισε στις 5 το απόγευμα.

Ο Πήγασος του Αυγουστίνου Κάτσαρη με περισσότερες επιλογές στη διάθεση του και έντονο το νεανικό στοιχείο έκλεισε το πρώτο μέρος μπροστά στο σκορ. Στην επανάληψη ισοφαρίστηκε και κινδύνεψε και με ήττα, ωστόσο μέσα σε ένα λεπτό σκόραρε δυο φορές και έφτασε στη νίκη-πρόκριση. Tο συγκρότημα της Αγίας Παρασκευής θα διεκδικήσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Το Ψυχικό του Νίκου Παύλου με αποστολή μόλις 8 ατόμων υπερέβαλλε εαυτώ και δεν παράτησε σε κανένα σημείο το ματς. Οι «κίτρινοι» πάλεψαν με όλες τους τις δυνάμεις και αν και αουτσάιντερ στο παιχνίδι βρέθηκαν πολύ κοντά στο να πετύχουν τη μίνι «έκπληξη».

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 13 Ιουνίου η Αγία Παρασκευή θα αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Θρακομακεδόνων στις 5, ενώ το Ψυχικό δυο ώρες νωρίτερα στον μικρό τελικό το Καρπενήσι Futsal.

 

Παρουσία ΠΕΠΣΣ

Την Ένωση Σάλας εκπροσωπεί ο Πρόεδρος Νίκος Αυλωνίτης, ο ταμίας Νικήτας Τζιούβελης και ο υπάλληλος Κωστής Χρυσάφης. Ο Πήγασος διαμένει στο «Villa Virginia» και το Ψυχικό στο «Κυκλάμινο»

 


Σημαντική διοργάνωση

Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Δήμος Καρπενησίου και ΠΕΠΣΣ διοργανώνουν με επιτυχία την τελική φάση της Futsal League, από την οποία θα προκύψει ο πρωταθλητής και η ομάδα που θα ανέβει στη Futsal Super League. Η πρώτη φάση πραγματοποιήθηκε το διήμερο 5 και 6 Ιουνίου στο Λουτράκι.

 


Με Live Streaming

Το κανάλι της ΠΕΠΣΣ μετέδωσε ζωντανά και τους δυο ημιτελικούς με παραγωγή του Click Sports Tv και τον Γιώργο Σαμαρά στην περιγραφή.

 


Ρευστό σκορ

Οι τυπικά γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ του Δημήτρη Σουλή στο 11΄, ενώ στα πρώτα λεπτά ο Παναγιώτης Τσιακαλάκης έστειλε με εκτέλεση πέναλτι την μπάλα άουτ.

 


«Δραματικό» φινάλε

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα κρίθηκε το παιχνίδι. Το μαχητικό Ψυχικό ισοφάρισε με τον Αλέξανδρο Τσίτο στο 34ο λεπτό, ενώ δυο λεπτά πριν το φινάλε ο Χάρης Παναγόπουλος αστόχησε σε δεκάμετρο πέναλτι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Τελικά ο Ορέστης Μεχίλλης στο 38΄ και ο Μιχάλης Κοκκινίδης στο ίδιο λεπτό διαμόρφωσαν στο 2-1 και το 3-1 αντίστοιχα για τον Πήγασο και ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα οδηγηθεί στην παράταση.






 

Κίτρινες Κάρτες

Βαλσάμης

 

Συνθέσεις Ομάδων

Πήγασος (Αυγουστίνος Κάτσαρης): Χαραλαμπίδης Ν., Μεχίλλης, Τσιακαλάκης, Μποντιώτης, Κοκκινίδης (Σουλής, Ατσόγλου, Καπρής, Χαραλαμπίδης Α., Τσιριγώτης, Νογκάρο, Μαργαρίτης)

 

Α.Ε. Ψυχικού (Νίκος Παύλου): Σούρας, Παναγόπουλος Γ., Τσίτος, Βαλσάμης, Παναγόπουλος Δ. (Μπίτας, Παναγόπουλος Χ., Παντιώρας)

 

Διαιτητές: Δημήτρης Ζησιμόπουλος & Γιώργος Σύρρος

Χρονομέτρης: Νίκος Παχάκης

Παρατηρητής Διαιτησίας: Δημήτρης Σαχίνης

 



























Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος