Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Η Αλλαγή Πορείας για την κατάσταση των γηπέδων του αθλητικού κέντρου

 



Η παράταξη της Αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου Αλλαγή Πορείας εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή την κατάσταση των γηπέδων του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου. Η ανακοίνωση αναφέρει: "ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ

«ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΕΡΓΟ ΘΕΑΤΕΣ»

Βρισκόμαστε πολύ κοντά  στην έναρξη της θερινής περιόδου προετοιμασίας των αθλητών και των ομάδων, αλλά για άλλη μια φορά, δυστυχώς, διαπιστώνουμε ότι είμαστε στο ίδιο έργο θεατές αναφορικά με την προετοιμασία του προπονητικού μας κέντρου.
Διαχρονικά, τα γήπεδα δεν ήταν ποτέ έτοιμα την περίοδο που έπρεπε, δηλαδή, στις αρχές Μαΐου, περίοδο κατά την οποία  οι ομάδες αναζητούν τον τόπο της θερινής τους προετοιμασίας.
Το πρώτο μεγάλο στοίχημα χάθηκε το 2013, όταν η ΑΕΚ του Δέλλα και του Λυμπερόπουλου, εκδήλωσε ενδιαφέρον για προετοιμασία στο Καρπενήσι.
Δεν χρειάζεται ωστόσο να κάνουμε τόσο μακρινή ανάδρομη, καθώς, πέρσι, τέτοια εποχή, η μεγαλύτερη ομάδα της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο αναζήτησης τόπου για τη θερινή της προετοιμασία,  επισκέφτηκε το κέντρο μας,  αλλά, δυστυχώς  τα γήπεδα μας είχαν τη χειρότερη δυνατή εικόνα, αναγκάζοντας τελικά τους αρμόδιους της ομάδας να προκρίνουν  τη λύση του Πηλίου.
Το πάθημα φαίνεται δεν μας έγινε μάθημα και φέτος, ακριβώς στην ίδια περίοδο, με τα πρωταθλήματα να ολοκληρώνονται σε λίγες ημέρες, δεν έχει καν υπογραφεί η ετήσια σύμβαση για την συντήρηση των αγωνιστικών χώρων του κέντρου!!!

Ο ανύπαρκτος  προγραμματισμός, η κακή διαχείριση και η ελλιπής συντήρηση ήταν πάντοτε τα βασικά χαρακτηριστικά του πλάνου μάρκετινγκ που χρησιμοποιεί η Δημοτική  Αρχή στο Προπονητικό μας Κέντρο. Δεν μας εκπλήσσει πλέον, καθώς, αποδεικνύεται ότι τίποτα δεν είναι ικανό να ενεργοποιήσει τα αντανακλαστικά των υπευθύνων, όπως πιστεύαμε ότι θα συμβεί, όταν τον περασμένο Σεπτέμβρη η ομάδα του Ολυμπιακού δεν πραγματοποίησε μίνι-προετοιμασία στο Καρπενήσι με αποκλειστική υπαιτιότητα, την ακαταλληλότητα των γηπέδων μας."