Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

Πρόκληση για το πλήρωμα Τσιώνη-Γιαννακόπουλου στην Αχαΐα


Συμμετοχή σε αγώνες 4Χ4 θα έχει η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Καρπενησίου. Συγκεκριμένα ο νεαρός οδηγό Δημήτρης Τσιώνης με συνοδηγό τον Κώστα Γιαννακόπουλο θα λάβουν μέρος στο 2ο Mega Four Πάτρας, που θα γίνει το διάστημα 14/16-5 στην Αχαΐα . Να ευχηθούμε καλή τύχη στους δυο οδηγούς της ΑΛΑΚ!.

Ο Πρόεδρος της Λέσχης Στάθης Φέγγος αναφέρει στη σελίδα της ομάδας: 
"Μετά από πολλά χρόνια απουσίας  στους αγωνες 4χ4 η ΑΛΑΚ επιστρέφει  με τον Jim Tsionis οδηγό και Kostas Giannakopoylos συνοδηγό και θα λάβει μέρος στον πολύ απαιτητικό αγώνα 2ο MEGA FOUR ΠΑΤΡΑΣ 14-16 Μαΐου. Ένας πολύ δύσκολος 3ημερος αγώνας στα Αχαικα βουνά σε ένα αγωνιστικό τεραιν στα όρια του επικίνδυνου με την αδρεναλίνη να φτάνει στα ύψη!!Οδηγος, συνοδηγός και όχημα θα φτάσουν στα όρια τους!!!
Για τον Δημήτρη είναι ο πρώτος του αγώνας 4χ4 αλλά έχει την τύχη να τον καθοδηγεί μετά από πολλά χρόνια και με κάποια εμπειρία Κώστας.
Την ομάδα θα πλαισιώσει ο πολύ έμπειρος μηχανικος και στα ασφαλτινα και στα χωμάτινα Xristos Galanis. Κάτι πολύ γνώριμο για τον Χρήστο ο οποίος σαν συνοδηγός είναι πολυνίκης και πανελληνιονίκης παλιότερα στα 4χ4
Η ΑΛΑΚ να ευχηθεί στα παιδιά καλή επιτυχία και προπαντων καλό τερματισμό. Το σημαντικό σε αυτούς τους αγώνες είναι το πλήρωμα και το αυτοκίνητο να τερματίσει άθικτο ασχέτως κατατάξεως.¨"

*Στην κεντρική φωτογραφία διακρίνονται οι δυο οδηγοί με τον μηχανικό τους  και Αντιπρόεδρο της ΑΛΑΚ Χρήστο Γαλάνη.