Κυριακή 30 Μαΐου 2021

Κυνολογικό γεγονός για πρώτη φορά στο Καρπενήσι (Φωτορεπορτάζ)


Το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Μαΐου διεξάγεται στο προπονητικό κέντρο Καρπενησίου μια πρωτότυπη διοργάνωση και συγκεκριμένα οι αγώνες Agility BH/IGP από τον Κυνοφιλικό Όμιλο Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, τον Δήμο Μακρακώμης και την Αντιπεριφέρεια Π.Ε. Ευρυτανίας.

Είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται στην πόλη μας ένα κυνολογικό γεγονός, με συμμετοχή περίπου 60-65 σκυλιών από όλη την Ελλάδα.  

Το event αποτελεί πρόβα-τζενεράλε για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βελγικών Ποιμενικών, που θα γίνει στην πόλη μας σε έναν χρόνο από σήμερα. Οι αγώνες διεξάγονται και στα δυο γήπεδα του αθλητικού κέντρου από τις 9 το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Ιθύνων νους, υπεύθυνος της διοργάνωσης και των δράσεων στον τόπο του είναι ένας Ευρυτάνας, που δεν είναι άλλος από τον εκπαιδευτή Παναγιώτη Γιαννιώτη, ταμία του Κυνοφιλικού Ομίλου Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδα με ενεργή ενασχόληση τα προηγούμενα χρόνια στα κοινά του Δήμου Καρπενησίου και όχι μόνο .

 

Δείτε εδώ βίντεο του «Συμβαίνει Τώρα» του Παναγιώτη Καραγιάννη (Ράδιο Καρπενήσι): https://www.youtube.com/watch?v=e5ICzWYkLd8

 















Φωτογραφίες: Κυνοφιλικός Όμιλος Βελγικών Ποιμενικών Ελλάδας