Σάββατο 3 Απριλίου 2021

Δεύτερη επιστροφή Άκη Χαρβαλιά στον Άγιο Ματθαίο

 

Ενισχύοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό την... γραμμή κρούσης του, ο ΟΦΑΜ ξαναπρόσθεσε στο δυναμικό του έναν έμπειρος χαρισματικό και γνώριμο στην ομάδα επιθετικό, τον Τριαντάφυλλο (ή Ακη) Χαρβαλιά.

Ο 33χρονος Καρδιτσιώτης φορ ξεκίνησε τη καριέρα του από τις Ακαδημίες Ελπίδας και στη συνέχεια αγωνίστηκε στον Ταυρωπό Καρδίτσας , στον ΑΠΟ Βελούχι Καρπενησίου στον ΑΟ Καρδίτσας ,στον ΟΦ Ιεράπετρας , στην ΑΕ Λεονταρίου ,στον Απόλλωνα Μακρυχωρίου , στον Ηρακλή Καρδιτσομαγούλας και στην ΑΕ Σελλάνων.

 Από το 2017 έως το 2019, ο Χαρβαλιάς έπαιξε στον ΟΦΑΜ (στην Α1΄ Κατηγορία ΕΠΣ Κέρκυρας), με τον οποίον αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ την ποδοσφαιρική περίοδο 2018- 2019. Στο πρώτο μισό της σαιζόν 2019-2020, αγωνίστηκε με τον Θιναλιακό, στη Γ Εθνική, ενώ στο δεύτερο φόρεσε και πάλι την φανέλα του ΟΦΑΜ.
Από τον Αύγουστο του 2020 ανήκε στο δυναμικό του Κεραυνού Αγίου Νικολάου, ομάδα της Α1΄ τοπικής Κατηγορίας, αλλά ως γνωστόν το τοπικό Πρωτάθλημα από την 3η Νοεμβρίου βρίσκεται στον.... πάγο και δεν υπάρχει ελπίδα να ξαναξεκινήσει στο εγγύς μέλλον.


Παραθέτουμε την ανακοίνωση των Αγιομαθιτών:

«Ο ΟΜΙΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΘΕΣΗ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΕΝΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΚΟΣΜΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.
ΤΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ(ΑΚΗ) ΧΑΡΒΑΛΙΑ.
ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΌΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ».

 

Πηγή:  www.corfucorner.gr