Πέμπτη 22 Απριλίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(22/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες τα πλει οφ της Ευρωλίγκα είναι σε εξέλιξη κι εμείς θα αναλύσουμε το 2ο παιχνίδι της σειράς μεταξύ της Μιλάνο και της Μπάγερν Μονάχου. Στο πρώτο η Αρμάνι Μιλάνο νίκησε με καλάθι του Λεντέι στο τελευταίο δευτερόλεπτο.

Η Μιλάνο έκανε το καθήκον της στην αναμέτρηση που διεξήχθη στην έδρα της το βράδυ της Τρίτης και θέλει να διπλώσει τις νίκες πριν ταξιδέψει για το Βερολίνο. Δεν πραγματοποίησε καλή εμφάνιση η ομάδα του κόουτς Μεσίνα, δυσκολεύτηκε πολύ να επιβάλλει το ρυθμό της και κατάφερε να γυρίσει την εις βάρος της κατάσταση παίζοντας ηρωικό μπάσκετ στο δεύτερο ημίχρονο. Σίγουρα οι Ιταλοί θα είναι πολύ πιο προσεκτικοί στον δεύτερο αγώνα και θα προσπαθήσουν από την αρχή να ηγηθούν της αναμέτρησης.

Η Μπάγερν τα έδωσε όλα στο Μιλάνο χωρίς να μπορέσει να κάνει στο τέλος την υπέρβαση. Μεγάλη απώλεια για τους Γερμανούς ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ Γουίλερ Μπαμπ,ενός σταθερότατου παίχτη στη φετινή πορεία της.Ο κόουτς Τρινκιέρι δήλωσε απογοητευμένος μετά το τέλος του πρώτου αγώνα,αλλά και αποφασισμένος να διεκδικήσει καλύτερο αποτέλεσμα στον δεύτερο. Οι Γερμανοί έχουν ήδη κάνει την υπέρβαση τους πραγματοποιώντας εκπληκτική πορεία στην διοργάνωση όντας η μοναδική ομάδα στην οχτάδα με χαμηλότερο μπάτζετ από τους υπόλοιπους.

Η εκτίμηση είναι ότι η Μιλάνο θα επικρατήσει εύκολα ή δύσκολα βασιζόμενη στην σαφώς μεγαλύτερη ποιότητα της και στις περισσότερες λύσεις που διαθέτει.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ  ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ -5.5 ΠΟΝΤΟΙ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90........ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΙΧΤΩΝ.....ΜΑΛΚΟΛΜ ΝΤΙΛΕΙΝΙ ΟΒΕΡ 1.5 ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95.....

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας