Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(13/4)

 

Αγαπητοί αναγνώστες αυτή την εβδομάδα θα ασχοληθούμε με το τρίτο παιχνίδι της σειράς των ημιτελικών του Γιούροκαπ μεταξύ της Βίρτους Μπολόνια και της Ούνιξ Καζάν.

Αγώνας χωρίς αύριο θα διεξαχθεί στην Μπολόνια με έπαθλο το εισιτήριο για την Ευρωλίγκα της επόμενης περιόδου. Μετά τον αποκλεισμό της Βαλένθια από την οχτάδα της Ευρωλίγκα, όπου τη θέση της κατέλαβε η Ζενίτ,οι δύο φιναλίστ του Γιούροκαπ παίρνουν απευθείας τη συμμετοχή για την επόμενη κορυφαία Ευρωπαική διοργάνωση.

Στο 1-1 βρίσκεται η σειρά με την Μπολόνια να έχει το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του κόουτς Τζόρτζεβιτς διαθέτει παίχτες αστέρες όπως ο Τεόντοσιτς,ο Μπελινέλι,ο Χάντερ. Η είσοδος στα μεγάλα σαλόνια είναι ο διακαής πόθος των Ιταλών, κάτι που το κυνηγήσανε και πέρυσι,αλλά διακόπηκε η σεζόν. Πλούσια ομάδα η Βίρτους, υστερεί όμως στο ομαδικό παιχνίδι καθώς βασίζεται περισσότερο στο ατομικό ταλέντο των παιχτών της.

Η Ούνιξ του κόουτς Πρίφτη φέτος βασίζεται κυρίως στους εξαιρετικούς Αμερικανούς παίχτες, αρκετοί εκ των οποίων προέρχονται από το NBA.Ο πλειμέικερ Κάαναν,ο εξαιρετικός σουτέρ Χόλαντ, ο γνωστος μας Οκάρο Γουάιτ πλαισιωμένοι από τον πολύ ποιοτικό και έμπειρο Τζαμάρ Σμιθ οδηγούν εκ του ασφαλούς το σύλλογο σε μία από τις καλύτερες χρονιές του.Οι Ρώσοι θα  ψάξουν το μεγάλο διπλό στην Ιταλία στηριζόμενοι στην  καλή τους άμυνα και την ομαδικότητα, στοιχεία που τους διακρίνουν καθ'όλη την πορεία τους.

Η εκτίμηση είναι πως θα παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι ντέρμπι μέχρι το τέλος του που θα το κερδίσει ο πιο ψύχραιμος.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ +5.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87.......

  Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας