Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(10/3)

 

Αγαπητοί αναγνώστες έχουμε φτάσει στην 29η αγωνιστική στην Ευρωλίγκα όπου ξεχωρίζει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Η γηπεδούχος Ρεάλ διανύει μια δύσκολη και μεταβατική χρονιά καθώς επιχειρεί να εντάξει νέους σε ηλικία παίχτες στην ομάδα. Οι παλιοσειρές Γιουλ,Φερνάντεθ,Κάρολ και Ρέγες αντιμετωπίζουν συνεχόμενα προβλήματα μικροτραυματισμών με αποτέλεσμα να μην αποδίδουν φέτος τα αναμενόμενα. Ο κόουτς Λάσο, του οποίου το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, προσπαθεί να δημιουργήσει αγωνιστική ισορροπία στην ομάδα και να χτίσει χημεία παλιών και νέων παιχτών, όμως στο επίπεδο της Ευρωλίγκα αυτό δεν φέρνει πάντα τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στα καλυτερά της, προέρχεται από συνεχόμενες νίκες και απολαμβάνει την πρώτη θέση στην κατάταξη. Χωρίς απουσίες προετοιμάζει την ομάδα ο κόουτς Γιασικεβίτσιους που επιδιώκει να πετύχει ακόμη μία νίκη απέναντι στην μισητή αντίπαλο του.

Σε αυτά τα παιχνίδια οι δύο αντίπαλοι πάντα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους ανεξάρτητα από την αγωνιστική τους κατάσταση. Η εκτίμηση είναι ότι θα δούμε επιθετικό παιχνίδι αφού οι ομάδες διαθέτουν ισχυρά όπλα στο σκοράρισμα.

ΠΡΟΤΑΣΗ:ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΑΓΩΝΑ  ΟΒΕΡ 156.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90.............ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΣ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ  ΑΛΕΞ ΑΜΠΡΙΝΕΣ ΟΒΕΡ 1.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08......

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας