Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Όποιος δεν συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής θα υποβιβαστεί


Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΠΟ έχει μεταφέρει στη Football League, και όχι μόνο, τη θέση πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει.

Πρόσφατα η Football League, αρχικά, και έπειτα η Γ΄Εθνική πήραν το «πράσινο φως» για την έναρξη των προπονήσεων. Όμως από τότε και παρότι μέχρι πρότινος οι ομάδες έδειχναν να βρίσκονται στα «σχοινιά» για το πότε (επιτέλους) θα αγωνιστούν, παρατηρείται μία κωλυσιεργία στο πώς «τρέχουν» οι διαδικασίες, με αποτέλεσμα η επανέναρξη του πρωταθλήματος, κυρίως της πρώτης που είναι και επαγγελματική κατηγορία, να παραμένει στον «αέρα».

Ωστόσο άπαντες θα κληθούν άμεσα να ξεκαθαρίσουν τη θέση τους, καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως από την ΕΠΟ έχει σταλεί το «μήνυμα» ότι τα πρωταθλήματα πρέπει να γίνουν και όποιος δεν συμμετάσχει σε αυτά θα υποβιβαστεί στα τοπικά. Αυτόματα θα αποκλειστούν από ενδεχόμενη αναδιάρθρωση, ενώ για να διευκολυνθούν και να προλάβουν τις ημερομηνίες, η Football League και οι παρακάτω κατηγορίες θα πάρουν παράταση στο πότε πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν ελέω EURO.

Αυτό σημαίνει πως και η έναρξη της σεζόν θα πρέπει άμεσα να επισημοποιηθεί.

 Πηγή: grandsport.gr