Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Βαρύ πένθος για παλαιό ποδοσφαιριστή της Φραγκίστας


Πάλεψε γενναία από τις 9 Οκτωβρίου όταν έπεσε λιποθυμος  στο προαύλιο του σχολείου του ,μέχρι σήμερα το μεσημέρι που άφησε την τελευταία του πνοή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Λαμίας.

Ο 15χρονος Κωνσταντίνος Γιαννούτσος (Γιός του παλαιού ποδοσφαιριστή της Φραγκίστας Γιάννη) έδωσε για 4 μήνες την πιο σκληρή μάχη για την ζωή του, από την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου που μεταφέρθηκε με ανακοπή καρδιάς στην ΜΕΘ και διασωληνώθηκε μέχρι σήμερα.

Με την βοήθεια των γιατρών της μονάδας άλλες μέρες   εδινε ελπίδα στους γονείς του πως θα το ξεπεράσει και άλλες βυθιζόταν σε καταστολή.

Η ιστορία του Κωνσταντίνου είχε παγώσει τους συμμαθητές και δασκάλους του στην Α τάξη του 3ου Λυκείου Λαμίας εκείνο το πρωινό που έπεφτε στο προαύλιο του σχολείου.

Το ασθενοφόρο που κλήθηκε στο σχολείο,οι προσπάθειες επαναφοράς του από τους διασώστες,τους γιατρούς στα Επείγοντα του νοσοκομείου και τελευταίος σταθμός η ΜΕΘ

Τέσσερις μήνες μετά ο Κωνσταντίνος έφυγε σκορπίζοντας απέραντη θλίψη στους γονείς τα δύο αδέρφια του,όλους τους συγγενείς και φίλους που περίμεναν και εύχονταν για το καλύτερο.

Έχοντας ζήσει από πολύ κοντά όλη αυτή την αγωνία και τις προσευχές των τραγικών γονιών ευχόμαστε την εξ ύψους παρηγορία.

Κωνσταντίνε καλό παράδεισο

Γιάννη, Όλγα, δύναμη και κουράγιο να συνεχίσετε με τον Γιώργο και τη Μαρία σας.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε το Σάββατο 30 Ιανουαρίου στις 15:30′ μ.μ. στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου στη Ροδίτσα.

 

*Η σελίδα μας εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της και τα συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Πηγή: https://www.lamiafm1.gr/%CE%B8%CF%81%CE%AE%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CE%AF%CE%B1-%CE%AD%CF%86%CF%85%CE%B3%CE%B5-%CE%BF-15%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CF%89%CE%BD%CF%83%CF%84/