Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2021

Κουπτσίδης για Γ' Εθνική και τοπικά πρωταθλήματα


Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Δημοσθένης Κουπτσίδης, τοποθετήθηκε για το «λουκέτο» στα ερασιτεχικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Για τη Γ’ Εθνική υπογράμμισε: «Η προϋπόθεση είναι να ελαφρύνουμε τις ομάδες από τα ράπιντ τεστ. Ζητήσαμε ραντεβού με τους κ.κ. Βορίδη, Πέτσα, Αυγενάκη, τον υφυπουργό οικονομικών αλλά δεν προχώρησε τίποτε και δεν ξέρω γιατί.

Πολλές ομάδες δεν θα μπορέσουν να συμμετάσχουν στα Πρωταθλήματα και κάποιος θα έχει την ευθύνη. Πηγαίνουμε σε πολυκαταστήματα, σε εμπορικά κέντρα, αλλά σε ανοιχτούς χώρους κολλάει ο κορωνοϊός και μεταδίδεται ακαριαία. Σε άλλα πράγματα δεν μεταδίδεται.

Κάποιες ομάδες μας Γ’ Εθνικής έχουν στόχους και θέλουν να ανέβουν, ή να μείνουν στην κατηγορία. Υπήρχαν προτάσεις αλλά δυστυχώς δεν μας ακούνε. Δεν συζητάνε. Με την ΕΠΟ έχουν αλλεργία στο Υπουργείο Αθλητισμού. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η εχθρική αντιμετώπιση απέναντι στην ΕΠΟ.Την απαξιώνουμε. Δεν θέλουμε να μιλάμε με την ΕΠΟ. Ότι και να κάνει είναι κατακριτέο. Δεν καλούμαστε σε κανένα διάλογο.

Θέλουν να την συρρικνώσουν; Θέλει να γίνει πρόεδρος στην ΕΠΟ; Μας γίνει. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι το πληρώνει το ποδόσφαιρο, γιατί κάποιους από εμάς δεν μας γουστάρει».

Για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο είπε: «Θα μπορούσαν να γίνουν Πρωταθλήματα ενός γύρου. Δεν ξέρω ποιες είναι οι προθέσεις της πολιτείας. Θα μπορούσε το υπουργείο να αναλάβει τα τεστ για τους ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές. Να γίνονται κάθε Παρασκευή και να μπορούν να παίζουν. Το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο το συρρικνώνουμε με το μητρώο. Θα πρέπει να γίνει αλλά να δώσει ευκαιρίες προς όλους».

Πηγή: www.starsports.gr