Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2021

Μπασκετικές Προβλέψεις(25/2)

 

Αγαπητοί αναγνώστες οι μπασκετικές προβλέψεις επιστρέφουν με την αναμέτρηση της Ζενίτ με την Βαλένθια. Δεύτερο παιχνίδι σε τρεις μέρες για την Ζενίτ που νίκησε την Αρμάνι Μιλάνο στην Αγία Πετρούπολη, καλύπτοντας μάλιστα και τη διαφορά του πρώτου αγώνα.

Η Ζενίτ σκαρφάλωσε στην τέταρτη θέση της κατάταξης, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση τα εναπομείναντα παιχνίδια. Ο κόουτς Πασκουάλ δεν εχει προβλήματα με απουσίες παιχτων και θα προσπαθήσει να μοιράσει τους χρόνους συμμετοχής τους λόγω των συνεχόμενων υποχρεώσεων.

Η Βαλενθια επανήλθε στις νίκες με αντίπαλο την Ρεάλ Μαδρίτης και στόχος της είναι να συνεχίσει να μαζεύει ροζ φύλλα αγώνα ελπίζοντας να προλάβει να πλασαριστεί στην πρώτη οχτάδα. Πλήρης θα κατέβει για το μεγάλο διπλο,αφού έχουν επιστρέψει όλοι οι τραυματίες. Ο κόουτς Πονσαρνάου είχε αρκετές μέρες διαθέσιμες να προετοιμάσει την ομάδα του γι αυτό το παιχνίδι καθώς δεν υπήρχε δράση το περασμένο σαββατοκύριακο.

Η εκτίμηση είναι ότι θα δούμε ένα μεγάλο ντέρμπι που πιθανώς θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Θα στηρίξουμε την Βαλένθια βασιζόμενοι  στο γεγονός ότι θα εμφανιστεί ξεκούραστη, ενώ η Ζενίτ έπαιξε την Δευτέρα το βράδυ ,αλλά και στο ισχυρότερο βαθμολογικό κίνητρο που σαφώς έχουν οι φιλοξενούμενοι.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ..........................ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΑΓΩΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ+5.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85....................ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΙΣΚΑΡΟΥΝΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ .............ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΒΑΛΕΝΘΙΑ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας