Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2021

Όλα κρίνονται την Παρασκευή για τη συνέχεια των πρωταθλημάτων


Την προσεχή Παρασκευή 29/1 αναμένεται να παρθούν οι αποφάσεις για το άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας

Στην αναμονή και με το… ακουστικό στο χέρι βρίσκονται, πλέον, όλοι οι άνθρωποι του αθλητισμού, επαγγελματικού και ερασιτεχνικού!

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιά, την προσεχή Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, θα συνεδριάσει η αρμόδια επιτροπή με θέμα (και) το άνοιγμα της αθλητικής δραστηριότητας.

Θυμίζουμε ότι παραμένουν εδώ και καιρό στον… πάγο και άπαντες περιμένουν τις εξελίξεις για να επιστρέψουν στις προπονήσεις, Football League και Γ’ Εθνική όσο αφορά στο χώρο του ποδοσφαίρου, αλλά τα… σπουδαία περιμένουν επίσης το μπάσκετ γυναικών, το βόλεϊ γυναικών, το πόλο ανδρών και γυναικών και το χάντμπολ ανδρών και γυναικών.

Το βασικό αίτημα που έχει κατατεθεί στους Λοιμωξιολόγους και εξακολουθεί να είναι αναπάντητο με συνεχόμενες αναβολές και παράταση στην αγωνία, είναι η άρση του απαγορευτικού των ομαδικών προπονήσεων.

Η αγωνία, εκτός απροόπτου, θα τελειώσει την ερχόμενη Παρασκευή για το σύνολο των ομαδικών (πρωτ-)αθλημάτων που δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει και ευελπιστούν να επιστρέψουν στη δράση με το υγειονομικό πρωτόκολλο που ήδη εφαρμόζεται.

Πηγή:  mikriliga