Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2021

Στη Σερβία με την Εθνική ο Ευρυτάνας ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Ζηνέλης


Τους αθλητές και τις αθλήτριες της προολυμπιακής ομάδας του ταεκβοντό, οι οποίοι σε λίγους μήνες από σήμερα, θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες, επισκέφθηκαν τις προηγούμενες ημέρες στο Δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο Αγ. Βασιλείου (Αγ. Δημήτριος),  ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ταεκβοντό, Νίκος Θωμαίδης και ο Γενικός Γραμματέας της ΕΛΟΤ αλλά και αρχηγός της ελληνικής αποστολής για το Τόκιο, Μιχάλης Φυσεντζίδης. 

 (Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου , Φένια Τζέλη).

 Τη στιγμή που το Ελληνικό Ταεκβοντό (αλλά και στην πλειοψηφία του ο ελληνικός αθλητισμός) βρίσκεται στον… πάγο, τα τέσσερα αυτά παιδιά, υπό την καθοδήγηση των δύο προπονητών της προολυμπιακής ομάδας, δίνουν αγώνα απέναντι σε πανδημία, χρόνο αλλά και τις πρωτόγνωρες συνθήκες προπόνησης που καλούνται να κάνουν, αφού τα καμπ του εξωτερικού κλείνουν το ένα μετά το άλλο ελέω lockdown! 

 Την προολυμπιακή ομάδα, η οποία μετέβη  στη Σερβία για προετοιμασία (20-31/1), συγκροτούν οι Αποστόλης Τεληκωστόγλου, Κωνσταντίνος Χαμαλίδης, Νάσια Μητσοπούλου και Φένια Τζέλη. Προπονητές της προολυμπιακής ομάδας είναι οι Θοδωρής Ζηνέλης (Από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας) και Χρήστος Αλμασίδης. 
 To προολυμπιακό τουρνουά της Ευρώπης, το οποίο έχει ακυρωθεί έως τώρα τρεις φορές, είναι προγραμματισμένο να γίνει στην Βουλγαρία το διήμερο 7-8 Μαίου 2021. 
(ΕΛΟΤ)
 
 
Πηγή: Αθλητικές Ειδήσεις από τη Θράκη