Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2020

Στον πάγκο ομάδας Γ΄ Εθνικής ο Λουμάκης


“Να σχεδιάσεις με στόχο, να προχωρήσεις με αποφασιστικότητα και να επιδιώξεις με επιμονή”, λένε. Τρία στοιχεία που διαθέτει σε υπερθετικό βαθμό ο Παναγιώτης Λουμάκης και τα οποία τον έφεραν στον πάγκο της Γ΄ Εθνικής και του Ακράτητου Άνω Λιοσίων και τον κατέστησαν αδιαμφισβήτητο πρωταγωνιστή των προηγούμενων ημερών στο ποδοσφαιρικό σκηνικό.

Η ανακοίνωση του Ακράτητου για την επιλογή του Παναγιώτη Λουμάκη ως νέου προπονητή σε αντικατάσταση του Χάρη Κοπιτσή εξέπληξε πολλούς και ευχάριστα, καθώς ο νέος τεχνικός της ομάδας κάθε άλλο παρά «φυτευτός» ήταν. Χρόνια σε ομάδες της περιοχής, προπονητής ήδη του γυναικείου τμήματος, μειλίχιος, οργανωτικός, συγκεκριμένος.

Ο έμπειρος προπονητής, απόφοιτος της Σχολής Uefa A’ της ΕΠΟ, θα έχει τον έλεγχο του αντρικού τμήματος που αγωνίζεται στην Γ´ Εθνική κατηγορία ενώ συνεργάτες του θα είναι ο Γιάννης Λαμπρόπουλος ως προπονητής τερματοφυλάκων και ο Χρήστος Μπουρλής ως βοηθός προπονητής.

Η ομάδα του Ακράτητου έδειξε ήδη την αγωνιστική ορμή της στο τελευταία δυο παιχνίδια κερδίζοντας πολύτιμους πόντους στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Θύελλα Ραφήνας και στο εντός έδρας με τον πολύ δυνατό Αστέρα Βάρης και προχωρά πλέον με σταθερά και αισιόδοξα βήματα. Ο Λουμάκης υπήρξε ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΚ την περίοδο 2002-2003 στη Δ΄ Εθνική.

 


Πηγή: doxthi.gr