Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2020

Μπασκετικές Προβλέψεις(11/11)

 

Αγαπητοι αναγνώστες οι μπασκετικες προβλέψεις σας κρατανε συντροφιά και την περίοδο του lockdown. Το παιχνίδι που θα αναλύσουμε αυτή την εβδομάδα ειναι αυτό μεταξύ της Μπαρτσελονα και της Φενερμπαχτσε.

Η Μπαρτσελονα εχει δείξει ενα πολύ σοβαρό πρόσωπο στη διοργάνωση υπο την καθοδήγηση του κοουτς Γιασικεβιτσιους,με αποτέλεσμα να προπορευεται στην κατάταξη. Εχει επιστρεψει σε κανονικούς ρυθμους ο Μιροτιτς μετα την περιπέτεια με τον κορονοιο, προσθετοντας ικανότητα για σκοραρισμα.

Η Φενερ προέρχεται απο δυο συνεχομενες νικες ομως στην μεχρι τωρα παρουσία της εμφανιζει ασταθεια στο παιχνιδι της. Έχουν επιστρέψει στην ομαδα οι Μαχμουτογλου και Ντουβεριογλου, πιθανώς ομως να λειψει ο Ντε Κολο,με το συγκρότημα του κοουτς Κοκοσκοφ να ταξιδευει στην Ισπανία για το καλυτερο δυνατό αποτελεσμα.

Παραδοσιακά, στις αναμετρησεις των δυο ομαδων στην έδρα της Μπαρτσελονα,η γηπεδουχος σκοράρει πολλούς ποντους. Θα βασιστουμε σε αυτο το γεγονος, καθώς και στο οτι η Φενερ δεν ειναι μια ομάδα με εμφαση στην αμυνα κι ετσι Η ΑΓΟΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΕΙΝΑΙ............................ΠΟΝΤΟΙ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΒΕΡ 80.5 ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80.

 Επιμέλεια: Παναγιώτης Βελαώρας