Κυριακή 1 Νοεμβρίου 2020

Παίδες: Γ.Σ. Άτλας-ΑΣΕ Μπούκαλη 51-55

Σε ένα παιχνίδι που ήταν ντέρμπι και κρίθηκε στις λεπτομέρειες τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη πέρασαν από το Καρπενήσι, νικώντας με 51-55 τον Άτλαντα.

Το ματς έγινε το Σάββατο 31 Οκτωβρίου στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου, εκκινώντας στις 5. Ήταν στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του ΣΤ΄ Ομίλου του παιδικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ.

Ο Άτλας του Δημήτρη Λερογιάννη διεκδίκησε τη νίκη έως το τέλος του παιχνιδιού, την οποία δεν κατάφερε να πάρει τελικά. Πρώτος σκόρερ των Καρπενησιωτών ήταν με 19 πόντους ο Παναγιώτης Μόκκας. Ο Γυμναστικός τελείωσε τον πρώτο γύρο στη 2η θέση με τέσσερις νίκες και μια ήττα, διεκδικώντας την είσοδο του στη 2η φάση.

Τα Εκπαιδευτήρια Μπούκαλη του Φώτη Πιτσιλιώνη έδειξε ξανά τη δυναμική του, σημειώνοντας μεγάλη νίκη, που του δίνει σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Φίλιππος Παπαγεωργίου με 23 και Νίκος Κιαμούρης με 22 αποτέλεσαν τα επιθετικά «όπλα» για την ομάδα της Φθιώτιδας, που έμεινε μόνη πρώτη στην κορυφή.

Για την επόμενη(6η) αγωνιστική ο Γυμναστικός θα παίξει με την Πανευρυτανική, ενώ τα Μπούκαλη αντιμετωπίζουν τον Πρωτέα Λαμίας.

 

Απόλυτο ΑΣΕΜ

Οι Λαμιώτες που πρωταγωνίστησαν και στο περυσινό πρωτάθλημα πέτυχαν την 5η τους νίκη σε ισάριθμα ματς.

 

Ξεχώρισαν δυο επιθετικά



 

 

 

 

 

 

 

Για τους νικητές ο Φίλιππος Παπαγεωργίου(Φωτογραφία αριστερά) έβαλε 23 πόντους και ο Νίκος Κιαμούρης(Φωτογραφία δεξιά) ακολούθησε με 22. Ο πρώτος πέτυχε και δυο τρίποντα.

 

1η ήττα

Ο Γυμναστικός υποχρεώθηκε στην πρώτη του ήττα, βρισκόμενος όμως στο «κυνήγι» της πρόκρισης.

 

Ίδιοι συντελεστές

Η διαιτητική 2αδα της Μαρίας Ζαφείρη και του Θανάση Χουσιάδα και η γραμματειακή τριάδα των Νίκου Μακρή, Γιάννη Χαντζόπουλου και Θανάση Γιαννόπουλου είχε εκτελέσει νωρίτερα τα καθήκοντα της και στο ματς παίδων μεταξύ Πανευρυτανικής και Αναγέννησης.

 

Λειτούργησε το 24αρι

Μετά από δωρεά του Γ.Σ. Άτλας λύθηκε το πρόβλημα με το χρονόμετρο των 24΄΄, καθώς το κλειστό γυμναστήριο διαθέτει καινούργιο.

 

20…παρά ένα


 

Για τους γηπεδούχους ο Παναγιώτης Μόκκας(Φωτογραφία) σημείωσε 19 πόντους και δυο τρίποντα. Ο Γεράσιμος Ανδρέου έβαλε 14 με μια τρίποντη «βόμβα».

 

Χαμηλό σκορ

Η πρώτη περίοδος ολοκληρώθηκε με σκορ 9-12 υπέρ των φιλοξενούμενων.

 

Έφυγε στους 9

Οι αθλητές του Φώτη Πιτσιλιώνη μετά από ένα επιμέρους 9-16 στο δεύτερο δεκάλεπτο ξέφυγαν στο +9(19-28) με τη λήξη του ημιχρόνου.

 

Μικρή διαφορά

Ο Άτλας έκανε τη δική του αντεπίθεση στην τρίτη περίοδο και πλησίασε σε διαφορά τριών πόντων για το 34-37. Το επιμέρους σκορ ήταν 15-9 υπέρ του.

 

Πέρασε από το Καρπενήσι

Κοντά στο σκορ βρισκόταν οι δυο ομάδες, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν τελικά με 51-55. Το επιμέρους σκορ του τελευταίου δεκαλέπτου ήταν 17-18 για τα Μπούκαλη. Με 5 φάουλ αποβλήθηκε ο Παναγιώτης Δροσίνης του Άτλαντα.

 

Τα δεκάλεπτα

9-12, 19-28, 34-37, 51-55

 

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Δημήτρης Λερογιάννης): Τσιγαρίδας 12(2), Σταμούλης, Γεωργαλής, Μόκκας 19(2), Τουφεκούλας, Τριανταφυλλόπουλος 4(1), Μάκκας 2, Ανδρέου 14(1), Δροσίνης, Κατσιάρης

 

ΑΣΕ Μπούκαλη (Φώτης Πιτσιλιώνης): Κιαμούρης 22, Γούσιος 2, Καναβός, Χαντζής, Πατάγιας, Μαυράκης, Παπαγεωργίου Φ. 23(2), Παπαγεωργίου Ν. 2, Ποντίκης 4, Ζήσιμος, Παπακώστας, Δρακάκης 2

 

Διαιτητές: Μαρία Ζαφείρη& Θανάσης Χουσιάδας (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Κριτής: Γιάννης Χαντζόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης: Νίκος Μακρής (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

Χρονομέτρης 24΄΄: Θανάσης Γιαννόπουλος (Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)

 


















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος