Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2020

Ιδέα του Ευρυτάνα Βασίλη Κωστόπουλου η παρουσίαση της φανέλας του Ατρομήτου

Το βράδυ της Παρασκευής, δύο μέρες πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων στη Super League Interwetten, με αντίπαλο τον Βόλο, ο Ατρόμητος παρουσίασε σε εκδήλωση τις τρεις εμφανίσεις του για τη νέα σεζόν 2020-2021. Η ριγέ εμφάνιση επιστρέφει ως πρώτη, ενώ η δεύτερη είναι γαλάζια.

Η παρουσίαση της φανέλας ήταν έμπνευση του Ευρυτάνα Αντιπροέδρου του Καρπενήσι Futsal Βασίλη Κωστόπουλου. Ο κ. Κωστόπουλος διαθέτει άριστες σχέσεις με τους ιθύνοντες του Ατρόμητου, την Πρόεδρο Κάτια Κοξένογολου και τον αντίστοιχο Marketing manager Σπύρο Μπολούση

Σε κατ' ιδίαν συζήτηση ο Βασίλης Κωστόπουλος πρότεινε ελέω πανδημίας ένα πρότζεκτ, όπου αρκετές ομάδες του εξωτερικού χρησιμοποίησαν και υιοθέτησε ο Ατρόμητος.  Σε διαφορετικά σημεία του Περιστερίου Ο Ατρόμητος έβαλε μεγεθυμένες τις νέες εμφανίσεις, δίνοντας την δυνατότητα τους δημότες να δουν και να φωτογραφηθούν με την νέα φανέλα μακριά από συνωστισμός και πάνω απ΄ όλα ασφαλείς.

Η νέα εποχή αλλάζει και θα ομάδες κάτι που ξέρει καλύτερα Ο Βασίλης Κωστόπουλος μιας και είναι στέλεχος επιχειρήσεων ( Marketing Director Ζakcret Sports)

Μάλιστα η ΠΑΕ με ανακοίνωση της μέσω στον social media ευχαρίστησε τον Ευρυτάνα για την άρτια διεξαγωγή της εκδήλωσης.

Ο κ. Κωστόπουλος δήλωσε στη σελίδα μας σχετικά με την εκδήλωση και τη συνεργασία με τον Ατρόμητο: «Με τον Ατρόμητο και δη του ιθύνοντες ξεκινήσαμε μια συνεργασία ελέω μιας χορηγίας που έκανα με την εταιρεία που εργάζομαι, αλλά η συνεργασία μετατράπηκε σε φιλία. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια πρότεινα στον Σπύρο Μπολούση, marketing manager του Ατρόμητου την ιδέα παρουσίασης της φανέλας καθαρά στον κόσμο χωρίς event ελέω covid και με τη δυνατοτητα να δουν και τις τρεις φανέλες σε διαφορετικά σημεία της πόλης. Η ομάδα ανήκει στο περιστέρι και το ιδανικό ελέω πανδημίας να δώσεις την δυνατότητα σε όλους του δημότες φιλάθλους και μη, να δουν και να δια δράσουν με την εμφάνιση. Η ιδέα άρεσε και έγινε πράξη,  με εξαιρετικά αποτελέσματα. Θα ήθελα να προσθέσω όμως και την συμβολή του Δημάρχου Περιστερίου κ. Ανδρέα Παχατουριδη, ο οποίος πάντοτε είναι αρωγός σε οτιδήποτε καινοτόμο αφορά την πόλη και είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.»