Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2020

Αίολος-Ποταμιά 2-1

Θετική εικόνα παρουσίασε ο Αίολος που επιβλήθηκε με 2-1 της Ποταμιάς.

Η συνάντηση διεξήχθη την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, αρχίζοντας στις 6 και 30 και έχοντας διάρκεια 70΄.  

Ο Αίολος του Χρήστου Γιαννίτσαρη ήταν αρκετά καλός και έφτασε δίκαια στην τελική επικράτηση. Ο Νίκος Τόλης άνοιξε το σκορ στο α΄ ημίχρονο, ενώ ο Πάνος Μάρκης στα πρώτα λεπτά της επανάληψης διαμόρφωσε το 2-1 υπέρ της ομάδας του Προφήτη Ηλία.

Η Ποταμιά του Γιάννη Φλωράκη αγωνίστηκε με νέα σύνθεση συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό και με αρκετές επιστροφές ποδοσφαιριστών στο βασικό της σχήμα, ωστόσο δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. Ο Χρήστος Λέρης ισοφάρισε για τους Μεγαλοχωρίτες στο πρώτο μέρος.

Οι δυο ομάδες αναμένεται να δώσουν το επόμενο διάστημα και νέες φιλικές αναμετρήσεις, βρισκόμενες τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

 

2ο φιλικό

Οι δυο ομάδες είχαν αναμετρηθεί μια εβδομάδα νωρίτερα, μένοντας στο 1-1.

 

Η σφυρίχτρα σε Σερπάνο


 

Tη συνάντηση σφύριξε ακριβοδίκαια ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Δημήτρης Σερπάνος.

 

Κερδίζει τις εντυπώσεις

Το συγκρότημα του Χρήστου Γιαννίτσαρη παρουσιάζει αρκετά καλή εικόνα στα έως τώρα φιλικά του, συμμετέχοντας και με αρκετά νεαρά παιδιά.

 

Α΄ Μέρος

Ισόπαλο ημίχρονο

Το πρώτο μέρος έληξε ισόπαλο με 1-1. Ο Αίολος προηγήθηκε στο 15΄, με την Ποταμιά να ισοφαρίζει 10 λεπτά αργότερα.

 

Νέο γκολ Ν. Τόλη


 

Ο Νίκος Τόλης(Φωτογραφία) σκόραρε και σε αυτό το φιλικό, όταν στο 15ο λεπτό νίκησε τον Γιώργο Καλύβα με διπλή προσπάθεια, μετά την καταπληκτική μπαλιά του νεαρού Γιάννη Πιστιόλη.




 

 

«Απάντησε» η Ποταμιά


 

Στο 25΄ οι παίχτες του Γιάννη Φλωράκη ισοφάρισαν με δυνατό σουτ του Χρήστου Λέρη(Φωτογραφία), που δέχτηκε την μπάλα από στρώσιμο του Αλέξανδρου Γενιτσαρόπουλου.



 

 

Οι καλύτερες φάσεις

10΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Τσούκα από δεξιά απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ποταμιάς.

15΄: Ο Πιστιόλης με εξαιρετική μπαλιά βρήκε σε θέση τετ α τετ τον Τόλη Ν., που πλάσαρε, ο Καλύβας απέκρουσε και ο ίδιος με νέο πλασέ πέτυχε το 1-0.

22΄: Σουτ του Πλεξίδα από θέση δεξιά απέκρουσε στην αριστερή του γωνία ο Φεγγούλης.

25΄: Ο Σταμούλης Κ. σέντραρε από δεξιά, ο Γενιτσαρόπουλος έστρωσε στον Λέρη, ο οποίος με απευθείας χαμηλό σουτ εντός περιοχής «έγραψε» το 1-1.

 

Β΄ Μέρος

 

Κέρδισε ο Αίολος

Το συγκρότημα του Προφήτη Ηλία έφτασε νωρίς στην επίτευξη του 2-1 και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό της επανάληψης, διατηρώντας ως το τέλος το υπέρ του σκορ.

 

Στη νίκη με Μάρκη


 

Tο 2-1 σημειώθηκε στο 39΄ με σουτ του Πάνου Μάρκη(Φωτογραφία) εντός περιοχής, ύστερα από την πολύ καλή ασίστ του Κώστα Καλύβα.



 

 

Με δυο νέα πρόσωπα 


 

Από πλευράς Αιόλου αγωνίστηκαν στην επανάληψη οι: Γιώργος Σερπάνος(Φωτογραφία) και Θωμάς Τσίπρας, που ανήκουν στον ΑΠΟΚ. Τραυματίας παραμένει ο Κώστας Σερπάνος.

 

Θετική επέμβαση


 

Ο Γιάννης Φεγγούλης(Φωτογραφία) στο 66΄ απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Αργύρη Τσάκνη, κρατώντας τη νίκη της ομάδας του.

 

Οι καλύτερες φάσεις

39΄: Ο Καλύβας Κ. έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Μάρκης με δυνατό σουτ σημείωσε το 2-1.

53΄: Μακρινό σουτ του Γυφτομήτρου έφυγε πάνω από το τέρμα της Ποταμιάς.

66΄: Κόρνερ του Τριανταφύλλου από αριστερά, ο Τσάκνης σούταρε και ο Φεγγούλης απέκρουσε έξοχα στη γωνία του, νέο σουτ του Τριανταφύλλου από πλάγια κατέληξε έξω από το αριστερό δοκάρι του Καλύβα.

70΄: Ο Γυφτομήτρος επιχείρησε σουτ από θέση δεξιά, το οποίο κατέληξε μόλις άουτ από το οριζόντιο δοκάρι των Μεγαλοχωριτών.

 

Συνθέσεις Ομάδων

Αίολος (Χρήστος Γιαννίτσαρης): Φεγγούλης, Καλύβας Κ.(48΄ Γυφτομήτρος), Φούκας(48΄ Τσίπρας), Σκοπέτος(56΄ Καρφής), Ζαραβέλης, Τόλης Α.(52΄ Σκαρμούτσος), Τόλης Ν.(36΄ Σερπάνος Γ.), Πιστιόλης(36΄ Κωστορρίζος), Τσούκας, Μάρκης(56΄ Γιαννιώτης), Τριανταφυλλόπουλος Α.(36΄ Μισύρης)

 

Ποταμιά (Γιάννης Φλωράκης): Καλύβας Γ., Πλεξίδας(46΄ Νούλας), Μπουμπουρής, Μαντζιούτας, Ξαγάρας(30΄ Τσάκνης), Τριανταφύλλου, Λέρης, Κατσαρής, Σταμούλης Κ., Γενιτσαρόπουλος, Σταμούλης Θ.(36΄ Χρυσικός Φ., 53΄ Γκορόγιας)

 

Διαιτητής: Δημήτρης Σερπάνος

 
























Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος

Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος