Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αθλητική συνάντηση κορυφής στο αγαπημένο τους Καρπενήσι

 

Για ακόμη ένα καλοκαίρι συναντήθηκαν στο καλοκαίρι οι πολύ καλές φίλες Ελένη Νικολοπούλου, Ντενίζ Δημάκη, Μάγδα Γαζέα και Βίκυ Σπύρου.

Η Ντενίζ Δημάκη, αποτέλεσε σημαντική Ελληνίδα αθλήτρια τριάθλου και μεγάλων αποστάσεων στίβου, με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες και γνωστή για την αγάπη της για την Ευρυτανία, στην οποία έχει κατοικία εδώ και αρκετά χρόνια και σημαντική συμβολή σε αθλητικές δράσεις της περιοχής. Το Καρπενήσι είναι η δεύτερη της πατρίδα, όπως επισημαίνει συνεχώς και αποδεικνύει έμπρακτα, αποτελώντας «πρεσβευτή» της περιοχής.  Η Μάγδα Γαζέα υπήρξε επί σειρά ετών πρωταθλήτρια του μαραθωνίου με αναρίθμητες διακρίσεις και συμμετοχές σε μεγάλες διοργανώσεις, όντας 30 φορές Πανελληνιονίκης. Η Ελένη Νικολοπούλου κατάγεται από το γειτονικό Αγρίνιο, είναι προπονήτρια των ακαδημιών και πρωταθλήτρια μεγάλων αποστάσεων της Γ.Ε. Αγρινίου. Οι δυο τους έχουν πραγματοποιήσει αρκετές προετοιμασίες στην πρωτεύουσα της Ευρυτανίας.

Η Βίκυ Σπύρου είναι γνωστή και ιδιαίτερα αξιόλογη δημοσιογράφος της ΈραΣπορ με την πολύ σημαντική ενημερωτική εκπομπή «Υγεία και Σπορ». Όλες διακρίνονται για το ήθος τους, την αγάπη τους για τον αθλητισμό και την περιοχή μας, την οποία επισκέπτονται με κάθε ευκαιρία.

 

Η ανάρτηση της Ντενίζ Δημάκη για το αθλητικό κέντρο Καρπενησίου: