Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Α.Ε. Μυκόνου-Αήττητος Σπάτων 2-0

Με δυο εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι του Βασίλη Κωνσταντινίδη, μια σε κάθε ημίχρονο η Α.Ε. Μυκόνου επικράτησε με 2-0 του Αήττητου Σπάτων σε φιλικό ματς, που είχε διάρκεια 80 λεπτά.

Το φιλικό μεταξύ των δυο ομάδων της Γ΄ Εθνικής διεξήχθη τη Δευτέρα 10 Αυγούστου στο βοηθητικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου, εκκινώντας στις 6. Οι δυο ομάδες έδωσαν το πρώτο τους «τεστ» μετά την έναρξη της προετοιμασίας και βρίσκονται σε αρκετά πρώιμο στάδιο.

Η Μύκονος του Ανδρέα Σκέντζου έδωσε το πρώτο ανεπίσημο παιχνίδι στην ιστορία της, το οποίο συνδυάστηκε με νικηφόρο αποτέλεσμα, αφήνοντας θετικά δείγματα γραφής.

Ο Αήττητος Σπάτων του Βαγγέλη Τσιώλη βελτίωσε την εικόνα στο δεύτερο μέρος και είχε ορισμένες ευκαιρίες με εκφραστές τους: Στέλιο Σερέπα και Κώστα Στυλιανόπουλο, ώστε να πετύχει γκολ.

Οι Μυκονιάτες θα αγωνιστούν την Τετάρτη 12 Αυγούστου σε νέο φιλικό στις 5 με την Ποταμιά, ενώ τα Σπάτα θα παίξουν δυο ημέρες μετά στον Βόλο με τον ΝΠΣ. Οι δυο ομάδες αναχωρούν την Παρασκευή 14/8.

 Πρώτο φιλικό

Μύκονος και Αήττητος, που διαμένουν στο Montana έδωσαν το πρώτο φιλικό «τεστ», που έγινε στο Καρπενήσι.

 Ιστορικό ματς

Η Α.Ε. Μυκόνου που προέκυψε από  τη «συγχώνευση»  Α.Ο. Μυκόνου και Άνω Μεράς Μυκόνου έδωσε το πρώτο ανεπίσημο μας της ιστορίας της.

 Παρουσία Αντιδημάρχων

Το ματς παρακολούθησε ο Αντιδήμαρχος Δήμου Καρπενησίου Γιάννης Σβερώνης και ο Αντιδήμαρχος Δήμου Μυκόνου Αλέκος Κουκάς, που αποτελεί τον Πρόεδρο της Α.Ε.Μ. και βασικό χρηματοδότη του Αήττητου.

 Γνώριμος ο Κουρλός

 

Ο αξιολογημένος ρέφερι 3ης κατηγορίας Δημήτρης Κουρλός(Φωτογραφία) είχε σφυρίξει τον Φεβρουάριο νικηφόρο εκτός έδρας 0-1 του Αήττητου επί του Παναρκαδικού, που είχε κριθεί με γκολ του Ανδριανού Μεγαλοοικονόμου στο 87΄. Ο κ. Κουρλός υπέδειξε στο φιλικό σωστά δυο παραβάσεις εντός περιοχής των «πράσινων».

 

Α΄ Μέρος

Mπροστά με πέναλτι

 

Η Μύκονος προηγήθηκε στο 12ο λεπτό, με τον Βασίλη Κωνσταντινίδη να σκοράρει από την «άσπρη βούλα», μετά από παράβαση που υποδείχτηκε σε χέρι αντιπάλου.



 

 

Οι καλύτερες φάσεις

12΄:  Ο Κωνσταντινίδης με εκτέλεση πέναλτι στην αριστερή γωνία του Αήττητου πέτυχε το 1-0.

31΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Λεσάι απέκρουσε στο δεξί του «παραθυράκι» ο Στεφανίδης.

 

Β΄ Μέρος

Οι καλύτερες φάσεις

 Με τον ίδιο τρόπο

Οι νησιώτες έφτασαν στο 70ο λεπτό στην επίτευξη του 2-0 με τον 34χρονο Βασίλη Κωνσταντινίδη να ευστοχεί ξανά από τα έντεκα βήματα. Το πέναλτι κέρδισε ο Στέφνανος Ντόγος.


 

 67΄: Ο Πρέντι εκτέλεσε φάουλ, ο Στυλιανόπουλος έπιασε την κεφαλιά και ο τερματοφύλακας της Μυκόνου απέκρουσε σε κόρνερ εντυπωσιακά.

70΄: Ο Ντόγος κέρδισε πέναλτι και ο Κωνσταντινίδης το μετέτρεψε σε γκολ, στέλνοντας την μπάλα στο «παραθυράκι» των Σπάτων(2-0).

74΄: Απευθείας χτύπημα φάουλ του Σερέπα απέκρουσε ο πορτιέρο της Μυκόνου.

78΄: Ο Σερέπας εκτέλεσε ξανά απευθείας φάουλ, με τον Σαββόπουλο να διώχνει σε κόρνερ.

 Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ε. Μυκόνου (Ανδρέας Σκέντζος): Παλιούρας(58΄ Σαββόπουλος), Παπαθανασίου, Μπαλωμένος, Σαλταμάρας, Παναγιωτόπουλος, Μπανούσης, Αχείμαστος, Υψηλός, Λεσάι(53΄ Ντόγος), Κάρδαρης(50΄ Κούγιος), Κωνσταντινίδης

Αήττητος Σπάτων (Βαγγέλης Τσιώλης): Στεφανίδης, Μεγαλοοικονόμου, Χαραλάμπους, Ασλάνι, Ελευθεριάδης, Στυλιανόπουλος, Δαχτυλίδης, Ντουσάι, Πλαβούκος, Ταμπάκης, Χιλάι

Έπαιξαν και οι: Τσουλφάς, Ρόδης, Ράγια, Πρέντι, Πλατέλλας, Κατσέρης, Σερέπας 

 Διαιτητής: Δημήτρης Κουρλός(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

1ος Βοηθός: Σπύρος Μπύρος(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

2ος Βοηθός: Γιώργος Δροσίνης(ΕΠΣ Ευρυτανίας)

 




















Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας