Δευτέρα 24 Αυγούστου 2020

Παραιτήσεις-«βόμβα» στον «ΑΠΟΚ το Βελούχι»

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση της παραίτησης του Προέδρου του ΑΠΟΚ Παναγιώτη Ρεσίτη και του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, μια εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Πλέον η παρουσία του Βελουχίου στη Γ΄ Εθνική βρίσκεται στον «αέρα», παρότι είχε δηλώσει συμμετοχή σε αυτή.

Ο κ. Ρεσίτης έστειλε e-mail προς την ΕΠΣ Ευρυτανίας, ανακοινώνοντας την παραίτηση του από τον σύλλογο για λόγους υγείας, οι οποίοι δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει να ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Παράλληλα παραιτήθηκε και το υπόλοιπο διοικητικό συμβούλιο.

Στη συνέχεια ο γιος του Στέλιος Ρεσίτης, διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου εξέδωσε μέσα από μέσο κοινωνικής δικτύωσης την ακόλουθη ανακοίνωση: «Το σύντομο ταξίδι κάπου εδώ τελειώνει. Το όνειρο για τη δημιουργία συλλόγου σε όλα τα επίπεδα και ενασχόλησης με όλα τα αθλήματα κάπου εδώ σταματά (ίσως κάποτε πραγματοποιηθεί από άλλους). Αυτό που σίγουρα δεν αλλάζει είναι ότι αντιληφθήκαμε και εμείς, αλλά και όλος ο κόσμος (φίλοι και εχθροί) τη δυναμική και το μεγαλείο που μπορεί να έχει ο «ΑΠΟΚ το Βελούχι». Από το καλοκαίρι το 19΄ που ανέλαβε η νέα διοίκηση πέρασε μόλις ένας χρόνος και η ομάδα από τα αζήτητα βρέθηκε στην καθημερινή αθλητική επικαιρότητα κατακτώντας και ένα αήττητο πρωτάθλημα. Εγώ αποχωρώ από οποιαδήποτε ενασχόληση έχει σχέση με τον σύλλογο και παραιτείται άμεσα όλο το διοικητικό συμβούλιο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ ξεχωριστά στον Αντώνη Δρακόπουλο, έναν εξαίρετο άνθρωπο και επαγγελματία για την πλήρη αφοσίωση του στο πλάνο και την ολοήμερη ενασχόληση του με την ομάδα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι στάθηκαν δίπλα στην ομάδα με οποιδήποτε τρόπο και πίστεψαν και αυτοί στην ιδέα ο ΑΠΟΚ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΨΗΛΑ. Τέλος να ευχαριστήσω προσωπικά και δημόσια τον κόουτς Τσιγαρίδα για την περυσινή χρονιά και την εν γένει συμπεριφορά και παρουσία του. Πάνω από όλα είναι η υγεία! Καλή σαιζόν και καλή δύναμη σε όλους. Ο ΑΠΟΚ ΤΟ ΒΕΛΟΥΧΙ ΨΗΛΑ»