Τρίτη 4 Αυγούστου 2020

Διπλό βάθρο και σπουδαία προσπάθεια των Ευρυτάνων οδηγών στο Λουτράκι

Πενταπλή εκπροσώπηση είχε η ΑΛΑ Καρπενησίου στον 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Drift, που έγινε στο Λουτράκι το διήμερο 1 και 2 Αυγούστου και στην κατηγορία Street Legal. Οι οδηγοί της έφεραν εκπληκτικά αποτελέσματα, φτάνοντας μάλιστα σε δυο θέσεις εντός βάθρου μεταξύ 27 συμμετεχόντων.

Συγκεκριμένα ο 30χρονος Πάνος Ράπτης με Nissan 200SX ήταν ο μεγάλος νικητής, ξεκινώντας «φουριόζος» το φετινό πρωτάθλημα . Ακολούθησε ο Κώστας Τσιάκας που ήταν δεύτερος με το Opel Ascona, φτάνοντας στο βάθρο και σε αυτόν τον αγώνα, προηγούμενος μάλισταστον βαθμολογικό πίνακα.  Ράπτης και Τσιάκας έχουν δείξει από νωρίς τις προθέσεις τους και θα είναι και φέτος πρωταγωνιστές. Οι δυο τους εξέδωσαν ευχαριστήρια ανακοίνωση μέσω της προσωπικής τους σελίδας. 

Ο Γιάννης Παπαβασιλείου με BMW E36 στην πρώτη του συμμετοχή «άγγιξε» την πρόκριση στην 4αδα, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση(8ος). Θάνος Παχής(13ος) με BMW E36 και Γιώργος Θεοδωρογιάννης(10ος) με Subaru GC8 Impreza για λεπτομέρειές δεν κατάφεραν να μπουν στους «8». Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά από το Καρπενήσι, που κατάφεραν να πετύχουν σημαντικές διακρίσεις, πρωταγωνιστώντας στα πρωταθλήματα drift.