Πέμπτη 13 Αυγούστου 2020

Οι τελευταίες ειδήσεις των υποψηφίων αντιπάλων του Βελουχίου

 

Συνεχίζονται οι «ζυμώσεις» στις υποψήφιες ομάδες του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ενώ ήδη έχουν αρχίσει τα πρώτα φιλικά παιχνίδια.

Αναλυτικά οι τελευταίες ειδήσεις:

Αετός Μακρυχωρίου: Γκατζιούρας, Γουλούλης, Πατέτσιος, Λεσάι αποτελούν έως τώρα τις μεταγραφές του Αετού.

 

Αλμυρός: Απέκτησε τους νεαρούς: Γιάννη Ξηρογιάννη(Μέσος), Θάνο Πατσιούρα(Μέσος) και Γιάννη Σιδέρη(Τερματοφύλακας) που καλύπτουν θέσεις ποδοσφαιριστών κάτω των 20 ετών.

 

Ατρόμητος Παλαμά: Ένταξε τον έμπειρο τερματοφύλακα Δημήτρη Κουτσόπουλο, τον δεξιό μπακ-χαφ Έρβιστ Μετούσι με θητεία στη Νίκη Βόλου και τον ταλαντούχο επιθετικό Ματέο Λουκάι από τον Ηρακλή Σοφάδων, καθώς και τον Σωκράτη Παπαδημητρίου, νεαρό μεσοεπιθετικό από την ίδια ομάδα. Συνεχίζουν οι: Παντελής Λιάπης, Βασίλης Μπασιάκας, Αποστόλης Αλεξόπουλος, Σωτήρης Κατσιγιάννης, Παναγιώτης Ζάγκος, Τάσος Κατσιγιάννης, Αλέξανδρος Κόκκινος, Χάρης Μίχος, Χρήστος Οικονόμου και Κώστας Βαγγελάκος. Η προετοιμασία των παιχτών του Τάκη Παραφέστα άρχισε στις 10/8.

 

Διαγόρας Στεφανοβικείου: Ελεύθερος έμεινε ο έμπειρος Τάσος Κυριάκος.  Ανανέωσε ο γκολκίπερ Δημήτρης Πρίφτης, ενώ συνεχίζει ο Μπλέντι Μούτσα. Αποκτήθηκε ο νεαρός φορ Κώστας Σιόβας από το Μοσχάτο. Η προετοιμασία ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου.

 

Δίας Δίου: Ένταξε τον Δημήτρη Δημηνά, τέως παίχτη του Πιερικού, τον πορτιέρο Ευριπίδη Τσιλεγκερίδη από τον Θερμαϊκού Κορινού, τους νεαρούς Παρασκευά Φυτόπουλο και Βασίλη Αδαμόπουλο από την Ακαδημία Κατερίνης 2006. Ηττήθηκε με 2-1 σε φιλικό από τον Βατανιακό.

 

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου: Επικράτησε με 3-2 σε φιλικό του Πυδναϊκού. Κωτσιαρίδης, Κατσιαμήτας και Πασχάλης σκόραραν για τους νικητές. Ο Ηλίας Κωτσιαρίδης εντάχτηκε από την Ερμιονίδα.

 

Ελασσόνα: Αποχώρησε από την ομάδα ο Σωτήρης Χάμος.

 

Ηρακλής Λάρισας: Απέκτησε τους Λευτέρη Μπάμη, Παναγιώτη Γαλάνη(Οικονόμος Τσαριτσάνης) και Γιώργο Χατζηλιάδη(Απόλλων Μακρυχωρίου).

 

Θησέας Αγριάς: Νέα μεταγραφή είναι ο Γιάννης Σιγαλάκος από τον Διαγόρα Στεφανοβικείου, ενώ ανανέωσε ο Ερρίκος Βαν Ντε Γούιχε.

 

Καρίτσα: Επικράτησε με 1-0 σε φιλικό του Αετού Μακρυχωρίου με γκολ του Κυπαρίσση. Παρελθόν αποτελεί ο Ανέστης Ζαφειρίδης.

 

Μετέωρα: Νέο απόκτημα της ομάδας αποτελεί ο Ναπολέων Ψαρράς με θητεία στον ΠΑΣ Γιάννινα και τη Φήκη. Παρέμεινε ο Ανδρέας Γεωργάκης. Στον Απόλλωνα Λάρισας μετακινήθηκε ο Θοδωρής Λουκάς.

 

Οικονόμος Τσαριτσάνης: Ανανέωσαν οι: Παναγιώτης Νούσιας και Χάρης Μουλτσιάς, ενώ στις 10/8 ξεκίνησε η προετοιμασία των παιχτών του Νίκου Φώλλα.

 

Οπούντιος Μαρτίνιου: Άρχισε τη Δευτέρα 10 Αυγούστου η προετοιμασία στο γήπεδο του Ακραιφνίου υπό τις οδηγίες του Γιάννη Καραμπά. Ανακοινωθηκε η απόκτηση των: Τζόι Σείτι και Πάρι Δούμουρα. 

 

Σέλλανα: Αποκτήθηκε από την Αναγέννηση Καρδίτσας ο Βασίλης Παράσχης, καθώς και ο Χρήστος Γόρδιος. Αποχώρησε ο Βασίλης Τζάνης, ενώ παρέμεινε ο Γιάννης Μπαλτάς.

 

Φήκη: Απέκτησε τον Κωνσταντίνο Μπέτσα, που αγωνιζόταν στα Μετέωρα, τον τερματοφύλακα Βαγγέλη Ράπτη, τον μέσο Δημήτρη Γκαντιά και τον αμυντικό Δημήτρη Μωραΐτη από τον Διγενή Νεοχωρίου. Ανανέωσαν οι: Σάκης Σκρέκας, Πάρης Δούλαλας, Κώστας Καλαμαράς και Θάνος Κουτής. Τον προπονητή Τάκη Ρούσσα πλαισιώνουν οι: Νίκος Βολομάνδρας, Γιώργος Λυκορδάνος(Βοηθοί) και Φώτης Βασιλάκος(Προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Οι υποψήφιες ομάδες του 3ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής

Ομάδα

Έναρξη Προετοιμασίας

Προπονητής

Αετός Μακρυχωρίου

27 Ιουλίου

Κώστας Κατσάρας

Αλμυρός

28 Ιουλίου

Αλέξανδρος Κούρτογλου

Αναγέννηση Καρδίτσας

27 Ιουλίου

Μιχάλης Ζιώγας

ΑΠΟΚ Βελούχι

17 Αυγούστου

Αντώνης Δρακόπουλος

Αταλάντη

3 Αυγούστου

Μάκης Ζαχαρόπουλος

Ατρόμητος Παλαμά

10 Αυγούστου

Τάκης Παραφέστας

Δήμητρα Ευξεινούπολης

28 Ιουλίου

Μιχάλης Ανδρωνάς

Διαγόρας Στεφανοβικείου

3 Αυγούστου

Στέλιος Αρσένος

Δίας Δίου

21 Ιουλίου

Παναγιώτης Παρασίδης

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου

15 Ιουλίου

Λεωνίδας Μπίλης

Ελασσόνα

28 Ιουλίου

Ζήσης Ζιάγκας

Ηρακλής Λάρισας

31 Ιουλίου

Χρήστος Χατζηλιάδης

Θησέας Αγριάς

3 Αυγούστου

Λευτέρης Καλογήρου

Καρίτσα

20 Ιουλίου

Απόστολος Στύλος

Μετέωρα

27 Ιουλίου

Νίκος Μανούρας

Οικονόμος Τσαριτσάνης

10 Αυγούστου

Νίκος Φώλλας

Οπούντιος Μαρτίνου

10 Αυγούστου

Γιάννης Καραμπάς

Σέλλανα

17 Αυγούστου

Γιώργος Νταρακλίτσας

Φήκη

5 Αυγούστου

Τάκης Ρούσσας

 

Τα μέχρι τώρα φιλικά

Καρίτσα-Βατανιακός 1-2

Καρίτσα-Αετός Μακρυχωρίου 1-0

Βατανιακός-Δίας Δίου 2-1

Εθνικός Νέου Κεραμιδίου-Πυδναϊκός 3-2