Παρασκευή 14 Αυγούστου 2020

Τα δώρα για τους νικητές και οι ευχαριστίες της Π.Α.Κ. προς τους χορηγούς του τουρνουά

 

Η διοργανώτρια Π.Α.Κ. ανακοινώνει πως αφού δώσει προθεσμία και το προσεχές τριήμερο για την ολοκλήρωση της συλλογής συμμετοχών,θα προχωρήσει τη Δευτέρα μέσω του σάιτ της αλλά και τηλεφωνικά με τους συμμετέχοντες,στην ενημέρωσή τους σχετικά με το πλήρες και ακριβές πρόγραμμα όλης της διοργάνωσης.

Υποστηρικτές όλης αυτής της προσπάθειας που έγινε αυτές τις μέρες για να φτάσει το όλο project να είναι έτοιμο προς παρουσίαση και εκτέλεση,ήταν οι ευγενείς χορηγοί που πρόθυμα δέχτηκαν σε μια εποχή δύσκολων συγκυριών να γίνουν αρωγοί,ανάλογα με τις δυνατότητές τους,για την ολοκλήρωση των εργασιών.

"Ευχαριστούμε λοιπόν τους:

  1. Δήμο Καρπενησίου,για την παραχώρηση και βελτίωση των αγωνιστικών χώρων καθώς και για την αγορά των μεταλλίων και επάθλων για τους νικητές του τουρνουά.
  2. Τα καταστήματα ”ΣΟΥΒΛΑΚΕΡΙ” και ”ΚΡΕΟΠΩΛΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ” για την αγορά των t-shirts που θα φορούν οι συμμετέχοντες στην διοργάνωση.
  3. Την εταιρία αθλητικών ειδών errea (η οποία από φέτος ντύνει όλα τα αγωνιστικά τμήματα της ομάδας μας),για τα φούτερ που θα δωθούν ως δώρο στους νικητές της κατηγορίας Λυκείου.
  4. Τον ραδιοφωνικό σταθμό ”ΣΤΟΧΟΣ” για την μουσική και μικροφωνική επένδυση της διοργάνωσης καθώς και για την προσφορά του κοινού επάθλου των νικητών όλων των κατηγοριών που είναι μία μπάλα μπάσκετ.
  5. Το αθλητικό site ”EVRYTANIASPORT” για το κομμάτι της διαφήμισης και προβολής του τουρνουά.
  6. Την ταβέρνα ”ΤΟ ΧΩΡΙΑΤΙΚΟ”,για την δωροεπιταγή για γεύμα τεσσάρων ατόμων για τους νικητές στην κατηγορία ανδρών.
  7. Το τουριστικό γραφείο ”ALKYONI” για το άλλο δώρο του νικητή στην κατηγορία ανδρών,που είναι μια δωρεάν μονοήμερη εκδρομή των νικητών στο φαράγγι Πανταβρέχει σε συνδυασμό με το δώρο 6.Ευχαριστούμε επίσης το τουριστικό γραφείο του κυρίου Γαλάνη για την προσφορά του να υπάρξουν δρομολόγια από συγκεκριμένο σημείο της πόλης μας προς το Αθλητικό Κέντρο και αντιστρόφως για τις μέρες του τουρνουά.                                                                                                              Για το πρόγραμμα των αγώνων της διοργάνωσης,για τα ακριβή δρομολόγια του λεωφορείου για τη μεταφορά των ενδιαφερομένων καθώς και για όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες που αφορούν σε διαδικαστικά και μη θέματα,η διοργανώτρια θα ενημερώσει τη Δευτέρα μέσω του σάιτ της αλλά και τηλεφωνικά τους συμμετέχοντες για να υπάρξει τάξη και ασφάλεια πριν αλλά και κατά τη διάρκεια των ημερών που θα διαρκέσει το τουρνουά."
Πηγή: panevrytaniki.wordpress.com