Σάββατο 15 Αυγούστου 2020

Τα νέα δεδομένα για τον επικρατέστερο όμιλο του ΑΠΟΚ

 

Την Τετάρτη 19 Αυγούστου θα διεξαχθεί η επίσημη συνεδρίαση της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κατά την οποία θα ανακοινωθούν οι όμιλοι της Γ΄ Εθνικής, περιόδου 2020-2021, οι οποίοι αναμένεται να είναι 10 στον αριθμό και όχι 8, όπως συνέβη πέρυσι.

Ο πρωταθλητής Ευρυτανίας ΑΠΟΚ θα τοποθετηθεί σύμφωνα με πληροφορίες και με την τελική εισήγηση τη επιτροπής σε νέο όμιλο, ο οποίος δεν θα περιλαμβάνει τις ομάδες της ΕΠΣ Λάρισας (Αετός Μακρυχωρίου, Ελασσόνα, Ηρακλής Λάρισας, Οικονόμος Τσαριτσάνης), της ΕΠΣ Καρδίτσας (Ατρόμητος Παλαμά, Σέλλανα, Αναγέννηση Καρδίτσας) και της ΕΠΣ Πιερίας (Καρίτσα, Δίας Δίου, Εθνικός Νέου Κεραμιδίου), ενώσεις που βρέθηκαν πέρυσι στον όμιλο της Ποταμιάς.

Ο όμιλος του Βελουχίου θα περιέχει σύμφωνα με πληροφορίες ομάδες της ΕΠΣ Φθιώτιδας (Αταλάντη, Οπούντιος Μαρτίνου), της ΕΠΣ Βοιωτίας (Ύπατο, Αμβρυσσέας Διστόμου), της ΕΠΣ Τρικάλων (Μετέωρα, Φήκη) και της ΕΠΣ Θεσσαλίας (Διαγόρας Στεφανοβικείου, Αλμυρός, Θησέας Αγριάς και Δήμητρα Ευξεινούπολης). Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία των ομάδων της ΕΠΣ Εύβοιας (Νέα Αρτάκη, Ηρακλής Ψαχνών) και της ΕΠΣ Φωκίδας (Φωκικός). Σε κάθε όμιλο αναμένεται να τοποθετηθούν 12-14 ομάδες.