Κυριακή 23 Αυγούστου 2020

Με συγκλονιστικούς τελικούς και απονομές το τέλος του «Basketball is Life 3on3 Karpenisi» (Πλούσιο φωτορεπορτάζ)

 

 

 

 

 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το τουρνουά 3on3 «Basketball is Life», το οποίο διοργάνωσε η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης των Φώντα Ζαχαρόπουλου και Κατερίνας Μπαλωμένου. Το event έγινε από τις 19 έως τις 21 Αυγούστου στα ανοιχτά γήπεδα του αθλητικού κέντρου Καρπενησίου και με την αρωγή του Δήμου Καρπενησίου.

Στην ηλικιακή κατηγορία  του Γυμνασίου, που έλαβαν μέρος τρεις ομάδες οι Mad Players των: Γεράσιμου Ανδρέου, Βαγγέλη Μάκκα, Παναγιώτη Μόκκα και Θωμά Σταμούλη έφτασαν στην κορυφή.

Στην Λυκειακή κατηγορία, στην οποία συμμετείχαν πέντε ομάδες οι  Bosses των: Δημήτρη Σεριανάι, Κώστα Σεριανάι, Παύλου Ανδρέου και Παναγιώτη Κατσαρού αναδείχτηκαν νικητές.

Στους άνδρες μεταξύ οκτώ ομάδων η Drink Team των: Αργύρη Τσάκνη, Κώστα Λέρη, Αποστόλη Νούλα, Χρήστου Τσιώνη και Αποστόλη Φούκα έφτασαν στην κορυφή μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό.

Στις γυναίκες που αγωνίστηκαν τρεις ομάδες οι The White Storm με τις: Μαρία Σεριανάι, Μαργαρίτα Κωστούλα και Μαρία Κωστούλα κέρδισαν την πρωτιά.

Διεξήχθη επίσης αγώνας Δημοτικού εκτός συναγωνισμού με τους The Cluchers να επικρατούν των Rockets 2008.

Μεταξύ των τελικών διεξήχθη διαγωνισμός τριπόντων, με τον Γιώργο Ζαγκότση του Αστέρα να επικρατεί με 6/10 προσπάθειες, ενώ την παράσταση στο Skill Challenge «έκλεψε» η Μαρία Σεριανάι των The White Storm που κέρδισε αυτόν τον διαγωνισμό.

Μετά τη λήξη των τελικών πραγματοποιήθηκαν οι απονομές στους νικητές των κατηγοριών. Μεταξύ των ατόμων που τίμησαν με παρουσία τους την τελετή ήταν ο πρωταθλητής χιονοδρομίας του ΕΟΣ Καρπενησίου Γιάννης Αντωνίου. Σφύριξαν οι: Θανάσης Χουσιάδας, Θοδωρής Τάκης, Κώστας Νιαβής και Δήμητρα Τσούμα, εκφωνητής ήταν ο Ηλίας Τσώνης(Stoxos Fm), ενώ για ακόμη φορά ο κριτής της ΕΣΚΑΣΕ Θανάσης Γιαννόπουλος προσέφερε τις υπηρεσίες του σε μπασκετική διοργάνωση. Τέλος να τονιστεί πως υπήρξε δωρεάν μετακίνηση προς και από το αθλητικό κέντρο, χορηγία του Alkuoni Travel του Νίκου Γαλάνη.

 

Tα αποτελέσματα της τελικής φάσης ήταν τα ακόλουθα:

Δημοτικό

Rockets 2008-The cluchers: 13-15

 

Γυμνάσιο

Τελικός

Mad players-Westbricks: 11-8

 

Λύκειο

Ημιτελικοί

Bosses-Μπακαλιάροι: 11-0

Trobobetes-Troll B.C.: 6-7

 

Μικρός τελικός

Μπακαλιάροι-Trobobetes: 3-11

 

Μεγάλος τελικός

Bosses-Troll B.C.: 11-2

 

Γυναίκες

Μεγάλος Τελικός

The white storm-Final four: 9-5

 

Άνδρες

Ημιτελικοί

Drink team-Sporting B.C.: 11-6

Αστέρας-Bulls: 5-11

 

Μικρός Τελικός

Sporting B.C.-Αστέρας: 9-11

 

Μεγάλος Τελικός

Bulls-Drink team: 10-11

 
















































































Ρεπορτάζ& Φωτογραφίες: Πάνος Οικονόμου, panevrytaniki.wordpress.com