Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020

Οι τελευταίες διεργασίες στις ομάδες του 4ου Ομίλου

 

Έναν μήνα βρισκόμαστε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής και οι ομάδες, τις οποίες θα αντιμετωπίσει ο ΑΠΟΚ στον 4ο Όμιλο δίνουν ήδη φιλικά ματς, ενώ ενισχύουν τα ρόστερ τους.

 

Τα νέα των ομάδων της Βοιωτίας, της Εύβοιας και της Φωκίδας

Αμβρυσσέας Διστόμου

Απέκτησε τους: Μάριο Γκούρα (Πανθηραϊκός) και Βασίλη Τράκη («Wemplay Club» Λιβαδειά). Ανανέωσε ο προπονητής Γιάννης Λύτρας, καθώς και αρκετοί ποδοσφαιριστές.

 

Φιλικά

Αμβρυσσέας Διστόμου-Νίκη Λαφυστίου 3-2

 

Ηρακλής Ψαχνών

 Απέκτησε τους Νάσο Γκίκα, Βαγγέλη Ντελέκο, Γιάννη Μώρο, Ροέλ Αντζέλι,  Πάρι Σπυράκη, Ανδρέα Μήτρου, Δημήτρη Ντουμάνη και Κλάιντι Τόσκα. Ανανέωσε ο προπονητής Θανάσης Μεθενίτης.

 

Φιλικά

Ηρακλής Ψαχνών-Μακρυκάπα 2-0 (Ιωάννου, Μπαλίου)

Ηρακλής Ψαχνών-Κεραυνός Αγίου Θωμά 3-1 (Σκριβάνος, Ντελέκος, Μώρος)

 

Νέα Αρτάκη

Αποκήθηκαν οι: Γιώργος Τζουβάρας, Θανάσης Λέκκας, Λεωνίδας Μεγάλος, Μανώλης Μανωλικίδης, Χρήστος Ζουρμπουλής, Χρήστος Κατσούκης, Δημήτρης Στασινόπουλος, Ηλίας Δήμου, Παναγιώτης Σκριβάνος, Νίκος Ζαχαριάς και Θανάσης Τσατσαρώνης.

Τον προπονητή Μίλτο Γκόφα, που συνεχίζει πλαισιώνουν οι: Θανάσης Διγγελίδης (Γυμναστής) και Νίκος Μητακίδης (Προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Φιλικά

Νέα Αρτάκη-Ύπατο 1-2(Σκριβάνος)                    

Νέα Αρτάκη-Απόλλων Ερέτριας 7-0(Ντάμπος 3, Τσίγκας 2, Σκριβάνος 2)

 

Ύπατο

Νέες μεταγραφές αποτελούν οι: Γιώργος Μακροστέργιος, Χαράλαμπος Ζυγκερίδης, Γρηγόρης Νιφορόπουλος, Κώστας Σπανός, Μιχάλης Χατζηδημητρίου, Παύλος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παναγιωτόπουλος, Ηλίας Διαμαντής, Νίκος Ευθυμίου, Νίκος Αργυρίου, Μπάμπης Γερογιάννης και Ανδρέας Καλόφωνος.

Ο νέος προπονητής Παναγιώτης Τζαναβάρας  πλαισιώνεται από τον Δημήτρη Καραμέρη (Γυμναστής) και τον Ρόμπσον Ντος Σάντος (Προπονητής τερματοφυλάκων).

Φιλικά

Νέα Αρτάκη-Ύπατο 1-2(Μπέλιτς, Ζυγκερίδης)

Φωκικός

Απέκτησε τους: Μίλτο Μπουγιώτα (Οπούντιος Μαρτίνου), Κώστα Καπετάνο, Γιάννη Αντωνόπουλο (Αταλάντη) και Λάζαρο Κωστακιώτη (Λευκίμμη).

Τον πρποπονητή Θωμά Αναγνωστόπουλο πλαισιώνουν οι: Σπύρος Φλωρονίκος (Γυμναστής) και Λουκάς Μπάρλος (Προπονητής τερματοφυλάκων).

 

Φιλικά

Φωκικός-Νίκη Λαφυστίου 1-0(Μπουγιώτας)

Κυπάρισσος Αντίκυρας-Φωκικός 1-4(Κωστακιώτης, Αντωνόπουλος, Αλμπάνης, Ζωμένος)

Φωκικός-Κυπάρισσος Αντίκυρας 1-3

 

Tα τελευταία νέα των υπόλοιπων ομάδων

Αλμυρός

Με γκολ των: Παναγιώτη Κοντοβά και Βαγενά κέρδισε με 2-1 σε φιλικό τον Αίαντα Σούρπης.

 

Αταλάντη

Αγωνίστηκε σε φιλικό ματς με τη Μαλεσίνα και αναδείχτηκε ισόπαλη με 1-1. Σκόραρε ο Χαικάλης.

 

Δήμητρα Ευξεινούπολης

Στις προπονήσεις μετέχουν και τα τρία τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας, οι Νίκος Παγώνης, Απόστολος Μπένος και Χρήστος Στεργιόπουλος. Σε φιλικό επικράτησε με 0-3 του Αστέρα Ριζομύλου. Δυο γκολ σημείωσε ο Δημητρίου και ένα ο Καρράς. 

 

Διαγόρας Στεφανοβικείου

Ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Κώστα Ζενούνη. Σε φιλικό επιβλήθηκε με 0-3 του Ρήγα Φεραίου(Παπαγεωργίου, Κυρίτσης και Αναστασίου οι σκόρερ).

 

Θησέας Αγριάς

Ανανέωσαν οι ποδοσφαιριστές Θανάσης Μπόρας και Απόστολος Χατζησταμάτης. Με δυο γκολ των Ζαχαράκη και Βλάχου κέρδισε με 4-1 σε φιλικό τον Τοξότη.

 

Μετέωρα

Αποχώρησαν οι Ιωάννου και Τσιαντούλας. Ωστόσο αποκτήθηκαν οι: Δημήτρης Τεντολούρης Αλέξανδρος Ψύρρας και Χρήστος Παπαευθυμίου. Σε φιλικό τουρνουά αναδείχτηκε ισόπαλη 0-0  με Καστράκι και Κρύα Βρύση αντίστοιχα. Με ανακοίνωση της η διοίκηση εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για τον καταρτισμό των ομίλων.

 

Φήκη

Ένταξε τον φορ Λεωνίδα Ιωάννου από τα Μετέωρα, καθώς και τον τερματοφύλακα Μάκη Μήτσιο από τη Δήμητρα/Απόλλων. Ανανέωσε ο Κώστας Καλαμάρας.