Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020

Σημαντική διοργάνωση στο κολυμβητήριο το Σαββατοκύριακο (29/30-8)


Στο Καρπενήσι, με τη συνεργασία του Δήμου Καρπενησίου και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας (Περιφερειακή Ενότητας  Ευρυτανίας) θα διεξαχθεί για ακόμη μια φορά, το πρωτάθλημα κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα. Η διοργάνωση είναι προγραμματιστεί για το διήμερο 29 και 30 Αυγούστου.

Για την εκδήλωση εκφράστηκε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ευρυτανίας, κ.  Αριστείδης Τασιός. «Φιλοξενούμε στο Καρπενήσι μία ακόμη διοργάνωση, η οποία αποτελεί συνέχεια σημαντικών εκδηλώσεων του υγρού στίβου. Με την ΚΟΕ έχουμε «χτίσει» μια αγαστή συνεργασία ετών, την οποία θέλουμε να εξελίξουμε ακόμη περισσότερο, καθιστώντας την πρωτεύουσα της Ευρυτανίας, πόλο έλξης σπουδαίων εκδηλώσεων και έναν σημαντικό αθλητικό προορισμό. Οι συγκυρίες φέτος, λόγω της πανδημίας, ήταν δύσκολες για τον ελληνικό αθλητισμό, όμως στην περιοχή μας δεν υπάρχουν θετικά κρούσματα κορονοϊού, κάτι που είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικό. Πιστεύω πως τηρώντας ευλαβικά τα υγειονομικά πρωτόκολλα και τα μέτρα ασφαλείας, θα έχουμε μια πετυχημένη διοργάνωση».

Ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Γιώργος Κατσαρός, μίλησε επίσης για την προσεχή διοργάνωση στο Καρπενήσι. «Με μεγάλη προσμονή, αναμένουμε την διοργάνωση του πρωταθλήματος κολύμβησης των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα. Φέτος λόγω των ειδικών συνθηκών που προέκυψαν από την πανδημία του κορονοϊού, η συμμετοχή δεν είναι τόσο μεγάλη. Πολλοί σύλλογοι νησιών, όπως για παράδειγμα από την Πάρο, όπου τα μέτρα είναι αυστηρότερα, δεν κατάφεραν να συμμετέχουν. Πήραμε όμως και αισιόδοξα μηνύματα, αφού υπάρχουν σύλλογοι που αψήφησαν την απόσταση και θα πάρουν μέρος στην διοργάνωση, όπως για παράδειγμα από το νησί της Κω και από άλλα απομακρυσμένα νησιά.  Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Αντιπεριφερειάρχη Ευρυτανίας,  Αριστείδη Τασιό, αλλά και τον Δήμαρχο Καρπενησίου κ. Νίκο Σουλιώτη, με τους οποίους η ΚΟΕ, έχει αναπτύξει ένα άριστο κλίμα συνεργασίας, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα, το Καρπενήσι, να φιλοξενεί σπουδαίες διοργανώσεις των αθλημάτων μας».

Περυσινός πρωταθλητής σε άνδρες και γυναίκες ήταν ο Ν.Ο. Ζακύνθου.

 



Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.