Τρίτη 28 Ιουλίου 2020

Δυνατό μπάσιμο στις μεταγραφές για το Καρπενήσι Futsal

Στη προσθήκη των πέντε πρώτων του ποδοσφαιριστών, οι οποίοι ενισχύουν την ομάδα σε όλες τις γραμμές του γηπέδου προχωρά το Καρπενήσι Futsal. Συγκεκριμένα εντάσσονται στους Ευρυτάνες οι: Δημήτρης Κατσαδούρος, Άγγελος Παχής(Ελεύθεροι από τον ΑΠΟΚ), Βασίλης Δόσης(Μυρίκη), Γιώργος Μαντέκας(Φραγκίστα) και Αντώνης Ζαχαρόπουλος(Κόντσικα), οι οποίοι αποτέλεσαν πέρυσι πολύτιμα μέλη του συγκροτήματος του Δημήτρη Αντωνίου.  Θα ακολουθήσουν και νέες δυναμικές κινήσεις του Καρπενησίου με στόχο την κορυφή και την άνοδο στην Α΄ Εθνική σάλας.

Τα τέσσερα αποκτήματα έχουν ως εξής:

Δημήτρης Κατσαδούρος (1989): Ένας παίχτης με μεγάλη εμπειρία, ποιότητα και παρουσία σε επαγγελματικές κατηγορίες εκτός νομού. Έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ(Κ20), στη Ζάκυνθο, στον Θρασύβουλο, στον ΠΑΣ Λαμία, στον Αχιλλέα Δομοκού, στον Εθνικό Φιλιππιάδας, στην Αναγέννηση Άρτας, στον ΑΟΤ Αλίμου και στον Α.Ο. Γλυφάδας. Στην Ευρυτανία υπήρξε ποδοσφαιριστής του Κεφαλοβρύσου, του Αιόλου και του ΑΠΟΚ, που ήταν και η τελευταία του ομάδα.

Άφησε τα διαπιστευτήρια του ήδη και στη σάλα, καθώς ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής και πρώτος της ομάδας του με 20 τέρματα.

Άγγελος Παχής (1995): Ήταν ο περυσινός πρώτος σκόρερ της Α΄ΕΠΣ Ευρυτανίας με τη φανέλα του Βελουχίου, με το οποίο έχει αγωνιστεί και στη Γ΄ Εθνική. Έχει επίσης φορέσει τη φανέλα της Μυρίκης και του Αιόλου με μεγάλη επιτυχία, διακρινόμενος για το εξαιρετικό αριστερό του πόδι.

Όσον αφορά τη σάλα πέρυσι πέτυχε συνολικά 19 γκολ και ήταν ο τρίτος σκόρερ της κατηγορίας της Β΄ Εθνικής.


Βασίλης Δόσης (1983): Τερματοφύλακας με παρουσία στην Ποταμιά, στον Απεραντιακό και στη Μυρίκη στο 11Χ11. 

Πέρυσι στη Futsal League μαζί με τους: Φώτη Μακρή και Στάθη Φακίτσα αποτέλεσαν τρεις εξαιρετικές λύσεις κάτω από τα γκολπόστ των Καρπενησιωτών, ενώ ως καθηγητής φυσικής αγωγής είχε και τον ρόλο του γυμναστή.
Γιώργος Μαντέκας (1987): Αγωνίζεται στον χώρο της άμυνας και έχει υπάρξει μέλος της Μυρίκης και της Φραγκίστας.

Στο περυσινό πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής σάλας ήταν ο «στυλοβάτης» της άμυνας του Καρπενησίου.

Αντώνης Ζαχαρόπουλος (1996): Έχει αγωνιστεί στην Ευρυτανία με Αίολο, ΑΠΟΚ και Άγραφα, καθώς και στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηπείρου(Β΄ κατηγορία) με την Κόντσικα. Είναι αμυντικός και πέρυσι είχε μια συμμετοχή με την ομάδα του Καρπενησίου στη Β΄ Εθνική σάλας.