Παρασκευή 10 Ιουλίου 2020

Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου στο Καρπενήσι ο ΠΑΣ


Για ένα διήμερο βρέθηκε στα Γιάννινα ο κ. Χριστοβασίλης, όπου είχε την ευκαιρία να προχωρήσει κάποια θέματα του σχεδιασμού της νέας σεζόν που θα βρει τους «κυανόλευκους» στη Super League 1 και στη συνέχεια επέστρεψε στη βάση του στην Αθήνα.

Ανάμεσα στα θέματα που απασχόλησαν ήταν η έναρξη της προετοιμασίας της επόμενης σεζόν και η ημερομηνία που η ομάδα θα πάει στο Καρπενήσι. Δεδομένου ότι το τεχνικό επιτελείο δεν αλλάζει υπήρξαν κάποια πράγματα που αποφασίστηκαν. Έτσι, λοιπόν, οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η πιθανότερη ημερομηνία πρώτης συγκέντρωσης για εργομετρικά, τεστ κορωνοϊού και λοιπές ιατρικές εξετάσεις είναι 20-25 Ιουλίου, αφού θα εξαρτηθεί και από τα υγειονομικά πρωτόκολλα των προετοιμασιών πόσες μέρες θα χρειαστούν μέχρι να πατήσουν οι παίκτες γήπεδο όλοι μαζί. Από εκεί και πέρα, το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει στο Καρπενήσι στο πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, στο ίδιο ξενοδοχείο που κατέλυε η ομάδα και τα προηγούμενα χρόνια.

Αναφορικά με τη διεξαγωγή φιλικών αγώνων, το αν θα γίνουν φιλικά στο Καρπενήσι θα εξαρτηθεί από το πότε θα ανέβουν άλλες ομάδες εκεί για την προετοιμασία τους. Σίγουρα, πάντως, στον ΠΑΣ θέλουν να δώσουν αρκετά φιλικά, τουλάχιστον δέκα, αφού η μεγάλη αγωνιστική απραξία, γεννά την ανάγκη να έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους οι παίκτες για να βρουν ξανά ρυθμό.

Πηγή: super-fm.gr