Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020

Ένας γνώριμος και δυο παλαιές «δόξες» του Παναθηναϊκού στο Καρπενήσι


Στο Καρπενήσι διεξάγεται τριήμερο προπονητικό σεμινάριο(23-25 Ιουνίου) από το δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού (PSS), την εταιρεία SPORTteam και τον  Αθλητικό Σύλλογο Αίολος Καρπενησίου. Μεταξύ των ατόμων που απαρτίζουν το κλιμάκιο είναι ο Κώστας Αλάσσας, υπεύθυνος λειτουργίας των δικτύων σχολών PSS και ιδιοκτήτης της εταιρείας SportTeam, η οποία έχει διοργανώσει για αρκετά χρόνια στην πόλη μας τουρνουά ακαδημιών με απόλυτη επιτυχία. Επιπρόσθετα στο τιμ συμπεριλαμβάνονται τα ονόματα δυο σημαντικών προσωπικοτήτων και παλαιών ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα του Κώστα Μπατσινίλα(Scouter δικτύου σχολών PSS) και του Ανδρέα Λαγωνικάκη(Ειδικός συνεργάτης της εταιρείας SportTeam).

Κώστας Μπατσινίλας

Γεννήθηκε το 1963 και αγωνίστηκε εκτός από τον Παναθηναϊκό(1985-1989), στον Εθνικό Πειραιώς, στον ΟΦΗ, στον Απόλλωνα Σμύρνης και στην Κόρινθο. Κατέγραψε 22 συμμετοχές με την Εθνική ανδρών, σκοράροντας δυο φορές.  Διακρίθηκε ως ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς.

 

Ανδρέας Λαγωνικάκης

Είναι γεννημένος το 1972 και φόρεσε τη φανέλα του «τριφυλλιού» από το 1994 έως το 1999. Επιπρόσθετα υπήρξε μέλος του Κεραυνού Κερατέας, του Πανιωνίου και της Αυστριακής Ραπίντ Βιέννης. Ξεχώρισε ως μεσοεπιθετικός.