Πέμπτη 25 Ιουνίου 2020

Παρουσιάστηκε το πλάνο της νέας ποδοσφαιρικής ακαδημίας του Αιόλου

Στο πλαίσιο του τριήμερου εκπαιδευτικού σεμιναρίου που διεξάγεται στο Καρπενήσι ο Αίολος με το δίκτυο των ποδοσφαιρικών σχολών του Παναθηναϊκού (PSS) και την εταιρεία SPORTteam παρουσίασαν στο κοινό το πλάνο τους το βράδυ(20:30) της Τετάρτης 24 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Anesis.

Η εκδήλωση είχε ενημερωτικό χαρακτήρα κυρίως προς τους γονείς και συνδυάστηκε με βραβεύσεις σε ανθρώπους, που έχουν σημαντική προσφορά στο ποδόσφαιρο.  Από πλευράς Αιόλου ο υπεύθυνος των Ακαδημιών και Γενικός Αρχηγός Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος καλωσόρισε το κοινό, ενώ το πλάνο της ακαδημίας ανέλυσαν ο ο υπεύθυνος λειτουργίας του δικτύου σχολών PSS Κώστας Αλάσσας, ο τεχνικός διευθυντής του δικτύου σχολών PSS Κώστας Κρασώνης, o scouter δικτύου σχολών PSS Κώστας Μπατσινίλας και ο ειδικός συνεργάτης του δικτύου Θανάσης Σερπάνος.

Ο Α.Σ. Αίολος τίμησε στο πλαίσιο της εκδήλωσης την ομάδα του Παναθηναϊκού(Την πλακέτα παρέλαβε ο υπεύθυνος του δικτύου σχολών PSS Κώστας Αλάσσας), τον επί σειρά ετών Γενικό Γραμματέα του συλλόγου και ιδρυτικό του μέλος Σεραφείμ Λερογιάννη, τον Κερασοβίτη Αντιπρόεδρο του ΠΣΑΠ και πρώην ποδοσφαιριστή Super League Γιώργο Γεωργίου, τον Αγιοτριαδίτη πρώην παρατηρητή αγώνων και ΔΕΑΒ Super League Γιάννη Παρούτσα, τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Κώστα Μπάκη(Κατάγεται από το Νόστιμο) και τον Ευρυτάνα πρώην ποδοσφαιριστή και προπονητή Super League Λεωνίδα Τσιγαρίδα(Οι δυο τελευταίοι απουσίαζαν και τα βραβεία τους παρέλαβαν οι Χρήστος Γιαννίτσαρης και η αδερφή του κ. Τσιγαρίδα αντίστοιχα).

Γιώργος Γεωργίου και Γιάννης Παρούτσας διατυμπανίζουν τον τόπο καταγωγής τους και τον τοπικό αθλητισμό  σε κάθε ευκαιρία εκτός Ευρυτανίας, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη για τον νομό τους.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Σεβασμιότατος κ.κ. Γεώργιος , ενώ την Περιφέρεια Ευρυτανίας εκπροσώπησε ο Αντιπεριφερειάρχης Άρης Τασιός.

Τον Δήμο Καρπενησίου εκπροσώπησαν οι Αντιδήμαρχοι Χρήστος Γενιτσαρόπουλος και Σοφία Ζαλοκώστα.  Παρών ήταν και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Καρπενησίου Δημήτρης Λερογιάννης, καθώς και η Αντιδήμαρχος Αγράφων Χρύσα Σουλιώτη.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυναν οι: κ.κ. Γεώργιος, Άρης Τασιός, Σοφία Ζαλοκώστα, Σεραφείμ Λερογιάννης, Γιάννης Παρούτσας και Γιώργος Γεωργίου.

Οι άνθρωποι της ομάδας του Αιόλου φρόντισαν να διοργανωθεί μια άψογη εκδήλωση, η οποία αποτελεί την αφετηρία για τη νέα ακαδημία του συλλόγου. Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Πρόεδρος Κώστας Σιταράς, οι προπονητές της Ακαδημίας Κώστας Γουλέτας και Χρήστος Γιαννίτσαρης, καθώς και πληθώρα παραγόντων και φίλων του Ευρυτανικού ποδοσφαίρου. Να τονιστεί πως στο τριήμερο σεμινάριο συμμετέχουν  οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του «τριφυλλιού» Κώστας Μπατσινίλας(Scouter δικτύου σχολών PSS) και Ανδρέας Λαγωνικάκης(Ειδικός Συνεργάτης Εταιρείας SPORTteam).












Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος