Τρίτη 26 Μαΐου 2020

Ανοιχτός σε συνεργασία με τον αγαπημένο του ΑΠΟΚ ο προπονητής Βόγλης

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον προπονητή Βασίλη Βόγλη, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία του να προπονήσει στο μέλλον την ομάδα του ΑΠΟΚ. Ο νεαρός και φιλόδοξος Περιστεριώτης coach με παραστάσεις ως ποδοσφαιριστής Β΄ Εθνικής υπήρξε επιτυχημένο μέλος του Βελουχίου την περίοδο 2008-2009 και για έναν μήνα το καλοκαίρι του 2011.

Ο κ. Βόγλης δήλωσε : «Το Καρπενήσι και η ομάδα του ΑΠΟΚ θα είναι πάντα στην καρδιά μου, γιατί ενώ έκατσα μόνο μια χρονιά στην ομάδα γνώρισα φίλους, που έχω ακόμη επικοινωνία και ένοιωσα από την πρώτη στιγμή τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής. Παρακολουθώ πάντα το τι γίνεται στην ομάδα και ότι δεν πήγαινε καλά και τώρα που η ομάδα θα παίξει στη Γ΄ Εθνική ξνά. Είμαι πολύ χαρούμενος είναι η αλήθεια γιατί αξίζει και έχει ανθρώπους που την αγαπάνε πολύ και όλα κινούνται γύρω της. Εύχομαι όπως έχω πει πολλές φορές να συναντηθούν οι δρόμοι μας και όποτε μου ζητηθεί να έρθω με ευχαρίστηση και να υπηρετήσω την ομάδα πλέον ως προπονητής. Θα ήταν μεγάλη μου χαρά, εφόσον υπάρχουν οι  οι προϋπόθεσεις να το κανω.»

Ο 32χρονος έχει εργαστεί στην ακαδημία του Ατρομήτου με επιτυχία, στον Γαλαξία Περιστερίου, στην Τόλμη Περιστερίου και στον Ιπποκράτη, τον οποίο ανέβασε φέτος από τη Γ΄ στη Β΄ ΕΠΣ Αθήνας. Είναι μέλος της ακαδημίας της Valencia.