Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Καρπενήσι Futsal-ΑΠΣ Κόμπρα 4-2

Σε ένα κλειστό και δυνατό ματς το Καρπενήσι Futsal πανηγύρισε μια ακόμη νίκη, επικρατώντας της Κόμπρας με 4-2.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (16/2) στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου και ξεκίνησε στις 2 και 30 το μεσημέρι. Ήταν στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της του πρωταθλήματος της Futsal League και έγινε παρουσία περίπου 100 θεατών.
Το Καρπενήσι του Δημήτρη Αντωνίου έχοντας σε πολύ καλή μέρα το δίδυμο των Άγγελου Παχή και Δημήτρη Κατσαδούρου, που σκόραραν από δυο φορές ο καθένας έφτασαν σε μια ακόμη νίκη. Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε ισόπαλο, όμως στην επανάληψη η ομάδα της Ευρυτανίας ήταν εξαιρετική στην αμυντική της λειτουργία και έφτασε στο τελικό 4-2.
Η Κόμπρα του Σταύρου Ράπτη παρότι είχε ορισμένα καλά διαστήματα σε απόδοση δεν μπόρεσε να φύγει με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από το ματς, σταματώντας το σερί νικών της. Ξεκίνησε άσχημα το ματς όμως μέσα σε ένα δίλεπτο (13΄15΄) με τα γκολ των Θωμά Κόγκα και Γιάννη Καρπέτα ισοφάρισε στο 2-2 του ημίχρονου. Στο β΄ μέρος δεν παράτησε το ματς έπαιξε τον πέμπτο παίκτη και προσπάθησε μέχρι το τέλος να μπει στο ματς, παρότι έχανε με 4-2 από το 36΄.
Την επόμενη (13η) αγωνιστική στο Καρπενήσι Futsal παίζει εκτός έδρας με τον Διογένη Ολυμπιακού Χωριού, ενώ η Κόμπρα παίζει  και αυτή εκτός έδρας με την Σάμο. Η ομάδα του Καρπενησίου έφτασε στους 25 βαθμούς, αφήνοντας την Κόμπρα στους 23, προσπερνώντας τη στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Αρκετός κόσμος
Η αναμέτρηση έγινε κάτω από χαμηλή θερμοκρασία, στο «παγωμένο» κλειστό του αθλητικού κέντρου και παρουσία περίπου 100 θεατών.


Τιμωρημένος ο κόουτς
Ο προπονητής της Κόμπρας Σταύρος Ράπτης παρακολούθησε το ματς από την κερκίδα. καθώς ήταν τιμωρημένος.


Δίδυμο-«φωτιά»
Άγγελος Παχής και Δημήτρης Κατσαδούρος έπαιξαν για ένα ακόμη ματς καθοριστικό ρόλο στην νίκη του Καρπενησίου και έφτασαν έκαστος τα 18 γκολ στο πρωτάθλημα της Futsal League. Μάλιστα συνδυάστηκαν εξαιρετικά μεταξύ τους στα νικητήρια τέρματα.

Επιστροφές τραυματιών
Μετά από αρκετά καιρό αγωνίστηκαν με το Καρπενήσι ο αρχηγός Νίκος Κωστής και ο τερματοφύλακας Στάθης Φακίτσας, οι οποίοι ήταν τραυματίες. Να αναφερθεί πως σε ρόλο πίβοτ αγωνίστηκε ο Φώτης Μακρής, που ταξίδεψε από την Αθήνα για αυτό το ματς.

«Απόρθητο κάστρο»
Το Καρπενήσι έκανε το 6 στα 6 στην έδρα του, ενώ έφτασε στην 4η συνεχόμενη νίκη του. Το Σαββατοκύριακο(22-23/2) θα δώσει δυο εκτός έδρα παιχνίδια στην Αθήνα με Αναγέννηση Θρακομακεδόνων και Διογένη Ολυμπιακού Χωριού.

Διεκδικεί άνοδο
Η Κόμπρα από τον Βύρωνα θα διεκδικήσει μέσω της διαδικασίας των Play Off την επάνοδο της στη Super League. Οι Ευρυτάνες δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής σε αυτά, καθώς είναι «πειραματική» ομάδα.

Ισόπαλο α΄ μέρος
Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε ισόπαλο με 2-2. Οι γηπεδούχοι στο 2΄ με τον Δημήτρη Κατσαδούρο και στο 9΄ με τον Άγγελο Παχή έκαναν το 2-0. Η ομάδα του Βύρωνα αντέδρασε και στο 13΄ με απευθείας φάουλ του Θωμά Κόγκα και στο 15΄ με γκολ του Γιάννη Καρπέτα ισοφάρισε σε 2-2. 





Έφτασε στην νίκη
Οι γηπεδούχοι σκόραραν στο 24΄ με τον Άγγελο Παχή και στο 36΄ με τον Δημήτρη Κατσαδούρο, φτάνοντας στην νίκη. Η Κόμπρα προσπάθησε να μπει στο ματς στα τελευταία λεπτά παίζοντας τον 5ο παίκτη, όμως βρήκε απέναντι της μια «κλειστή» άμυνα που δεν δέχτηκε γκολ στο β΄ μέρος. Στα αξιοσημείωματα στο 37΄ το χαμένο πέναλτι του Δημήτρη Κατσαδούρου, το οποίο απέκρουσε ο τερματοφύλακας Χάρης Σκαραμαγκάς.




Κίτρινες Κάρτες
Ζαχαράκης, Σκαραμαγκάς

Συνθέσεις Ομάδων

Καρπενήσι Futsal (Δημήτρης Αντωνίου): Φακίτσας, Μαντέκας, Μπακαλίδης, Κατσαδούρος, Παχής(Ζαχαράκης, Τσίπρας, Μπουμπουρής, Ίβρος, Κωστής Ν., Μακρής, Γενιτσαρόπουλος, Δόσης, Κολλημένος)

ΑΠΣ Κόμπρα (Σταύρος Ράπτης): Σκαραμαγκάς, Κόγκας, Θεοχάρης, Μουντοκαλάκης, Πατεράκης(Παπαδόπουλος, Τζουμάκης, Μεχίλης, Καρπέτας, Χούντσι, Σιώκας, Μπέκος, Ντάβρης, Μελανίτης)

1ος Διαιτητής: Γιώργος Σύρρος
2ος Διαιτητής: Γιώργος Δροσίνης
Χρονομέτρης: Γιάννης Σέλελης

































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος